|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
1700 χλμ στην Βορεια Ελλαδα
Ηρθε η ωρα να εξαργυρωσω το δωρακι που κερδισα στην κοπη της πιτας του GSFORUM.Bενζινες δεν υπηρχαν αλλα αφου το τολμησε ο ALFA7 γιατι οχι και εγω!Μπαινω σαββατο βραδυ 31/7 superfast και Κυριακη ξεκιναει το οδοιπορικο!
Last edited by saitman; 16-08-2010 at 21:44. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 1700 χλμ στην Βορεια Ελλαδα
καλό δρόμο και καλά να περάσεις
|
|
|||
|
|||
την Κυριακη ξεκιναω πειραια με τη μπεμπα κατα τις 6 το πρωι.βενζινη βρηκα ευτυχως σε αρκετα σημεια αλλα η αισχροκερδεια στα μεγαλεια της.Φτανω Χαλκιδικη περνω την γυναικουλα και φευγω πισω για Κατερινη!ο Katsab περιμενει στο ξενοδοχειο με την μπυριτσα παγωμενη!να μαστε σε δυο ωρες!ο Γιαννης και η γυναικα του μας περιμεναν.το ξενοδοχειο πολυ καλο και ανακαινησμενο προσφατα!
αυτη ειναι η θεα απο το δωματιο. [IMG]file:///C:/Users/saitman/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG] Last edited by saitman; 16-08-2010 at 22:13. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
την Κυριακη ξεκιναω πειραια με τη μπεμπα κατα τις 6 το πρωι.βενζινη βρηκα ευτυχως σε αρκετα σημεια αλλα η αισχροκερδεια στα μεγαλεια της.Φτανω Χαλκιδικη περνω την γυναικουλα και φευγω πισω για Κατερινη!ο Katsab περιμενει στο ξενοδοχειο με την μπυριτσα παγωμενη!να μαστε σε δυο ωρες!ο Γιαννης και η γυναικα του μας περιμεναν.το ξενοδοχειο πολυ καλο και ανακαινησμενο προσφατα!
αυτη ειναι η θεα απο το δωματιο. |
|
|||
|
|||
Ας μην ήμουν εγώ να το φτιάξω... και με τις οδηγίες του πειράτα... ακόμα θα ´ψαχνες...
Δεν τ´ αφήνεις όμως αυτά μα βρεις την Ελένη να πάμε για κανα ποτάκι... |
|
|||
|
|||
αυτο ηταν το δωματιο.
το βραδυ ηπιαμε τα μπυρακια μας στην παραλια με φοντο το κοκκινο φεγγαρι |
|
|||
|
|||
10 μέρες πριν γύρισε ο άνθρωπος Σκιπάκοοο...
|
|
|||
|
|||
την επομενη πηγαμε παλαιο παντελεημονα για μασα και πλαταμωνα για μπανιο!και το απογευμα shopping therapy για την γυναικα για να μην ξεχνιομαστε.
η συζυγος η οποια στο ταξιδι φορουσε σαγιοναρες και τις εκαψε ο ηλιος τα ποδια!οχι ο μποξερ! να μαι και εγω τα σοκακια γραφικα στο χωριο |
|
|||
|
|||
ο τεραστιος πλατανος
και ενα κουιζ!τι ειναι αυτα στο πιατο? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ποδηλαταδα στη Βορεια Ευβοια | ace_gln | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 13-04-2010 11:55 |
Sites για αγορές από το εξωτερικό και Ελλαδα | Benjamako | Επικαιρότητα | 7 | 27-12-2009 22:01 |
Η Ελλαδα στα ορια της πτώχευσης??? | wet & dirty | Ελλάδα | 24 | 21-11-2009 13:21 |
Μονο στην Ελλαδα...no comment | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 19-06-2009 14:35 |
Στην Ελλαδα ζουμε!!-κ οτι θελω κανω-!!!! | xenos | Διάφορα | 18 | 25-05-2009 03:13 |