|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΒΑΛΙΤΣΕΣ+ΣΤΑΝΤ+ΚΑΡΑΒΙ= ?
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΛΕΓΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ GS 650 TWIN ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ STO FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ(PHOTOS ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Κ.Α.).
ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΥΡΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ 1) ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΝΟ Η ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ? 2) ΤΗΝ ΔΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΥ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΝΤ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΑΛΙΤΣΕΣ+ΣΤΑΝΤ+ΚΑΡΑΒΙ= ?
Φίλε Γιώργο
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...και καλά ταξίδια να έχεις Πάντα στο διπλό και για τους ιμάντες θα σου πούν στο καράβι μην ανυσηχείς.Απλά φρόντισε να είναι κλειδωμένες οι βαλίτσες σου.Καλό θά είναι να έχεις ένα τάνκ μπάκ που θα το έχεις μαζί σου με όλα τα απαραίτητα... |
|
|||
|
|||
στο πλαινο και τη δενεις με εναν ιμαντα που ξεκιναει απο το σιδερο του μασπιε του συνοδηγου της αντιθετης πλευρας,περναει σφιχτα πανω απο τη σελα και δενει σε σταθερο σημειο που ειναι στην πλευρα του σταντ.
ελπιζω να εγινα κατανοητος! περνα να γραφτεις κι απ τα νεα μελη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ DEBATE .
ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ , ΜΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΑΙΝΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. |
|
|||
|
|||
ΒΕΝΕΤΙΑ-ΖΕΛ ΑΜ ΣΙ - KOMO - ΠΑΣΟ ΝΤΙ ΣΤΕΛΒΙΟ - ΑΟΣΤΑ - ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ - ΑΝΚΟΝΑ .ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.
ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ. |
|
|||
|
|||
Ωραια βολτανα περασεις καλα,οπωσδηποτε αδιαβροχαπεριμενουμε φωτο
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=ntinopoulos;48577]στο πλαινο και τη δενεις με εναν ιμαντα που ξεκιναει απο το σιδερο του μασπιε του συνοδηγου της αντιθετης πλευρας,περναει σφιχτα πανω απο τη σελα και δενει σε σταθερο σημειο που ειναι στην πλευρα του σταντ.
ελπιζω να εγινα κατανοητος! περνα να γραφτεις κι απ τα νεα μελη[/QUOTE ............................... |
|
|||
|
|||
Στον πλαγιοστάτη, είναι πιο σίγουρη!
|
|
|||
|
|||
Και εγώ πιστεύω οτι το πλαϊνό σταντ είναι πιο σταθερό!!
Την έχω πατήσει με το διπλό βλέπεις,,,,,,,,,,,,,,,!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-07-2009 11:21 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 06-07-2009 00:20 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ (bmw) για το νεο F650GS | melpo | Ζήτηση | 10 | 29-06-2009 19:26 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1200GS ADVE | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 27-05-2009 17:30 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 22-05-2009 12:23 |