|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μαθήματα οικονομίας (απλά και κατανοητά)
Ο Billy πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάιδαρο έναντι του ποσού των $100.00. Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την επόμενη μέρα.
Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε, 'Συγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε." Ο Billy απάντησε, "Τότε δώσε μου τα λεφτά μου πίσω.' Ο αγρότης είπε, 'δεν μπορώ να το κάνω γιατί τα έχω ήδη ξοδέψει.... Ο Billy είπε, 'Εντάξει, τότε δώσε μου τον νεκρό γάιδαρο.' Ο αγρότης ρώτησε, 'Τι θα τον κάνεις?' και ο Billy απάντησε, "θα τον βγάλω σε λοτταρία.' Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας, 'Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία τον ψόφιο γάιδαρο.' και ο Billy απάντησε 'φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα πω σε κανένα ότι είναι ψόφιος.' Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και ρώτησε. ' Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο?' Ο Billy είπε, 'Τον έβγαλα σε λοταρία. Πούλησα 500 εισιτήρια προς δύο δολάρια το ένα και έτσι κέρδισα $998.00' Ο αγρότης ρώτησε, 'Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε?' και ο Billy απάντησε, ' Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει του έδωσα πίσω τα δύο του δολάρια.' Ο Billy τώρα εργάζεται για την Goldman Sachs. Last edited by frits; 08-03-2010 at 22:26. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαθήματα οικονομίας (απλά και κατανοητά)
κιομως έχουν μια δόση αλληγορικής αλήθειας .................. |
|
|||
|
|||
Καλό και έξυπνο...!
|
|
|||
|
|||
Γκρρρρρ!!!!!
Φριτς σε καταγγελω για υποκλοπη... δείτε εδω:http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...%B1%CF%82.html |
|
|||
|
|||
Γκρρρρρ!!!!!
Φριτς σε καταγγελω για υποκλοπη... δείτε εδω:http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...%B1%CF%82.html |
|
|||
|
|||
Sorry, Βασίλη
είναι τόσα πολλά τα post που είναι αδύνατο να τα διαβάζεις όλα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χμ....αν και δεν είμαι παππάς σε Συγχωρω..!!!! Εννοείτε απόψε ο καφές ...χρεωμένος σε εσένα ε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης | Jorge | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 21-12-2011 21:49 |
Μαθήματα στριπτίζ !! | Carduelis | Αστεία Video | 2 | 24-02-2010 01:28 |
Χοντρός ή απλά.. κοντός ?? | Carduelis | Υγεία | 16 | 10-12-2009 10:58 |
Μαθήματα ιστιοπλοίας για ΑμεΑ από τον ΝΟΤΚ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 7 | 19-11-2009 17:51 |
Μαθήματα ανθρωπιάς από τα ζώα!!!!!!!!!!!! | riko46 | Κοινωνική ευαισθησία | 10 | 21-05-2009 19:45 |