|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλύτερη "εκπνοή"
Κατα το service των 10.000 χλμ στο 1200GS/2008 ρυθμίστηκαν και οι βαλβίδες οι οποίες κατά δήλωση του μηχανικού είχαν αρκετά μπόσικα...
Για τα επόμενα 500 χλμ ένιωθα τη μοτό "σφιγμένη", δεν μου έδινε το "άνοιγμα" που είχε πριν. Αποφάσισα λοιπόν την εγκατάσταση aftermarket εξάτμισης, της Remus Hexagon. Αν και λένε οτι δεν θα έβλεπα διαφορά στην οδήγηση, εγώ στις μεσαίες στροφές και μέσα στην Αθήνα είδα μεγάλη διαφορά στο "άνοιγμα" της μοτό. Σημειώνω δε ότι το φίλτρο αέρος (μαμά) φυσήχθηκε κατά το service και δεν έβγαλε τίποτε σπουδαίο... Για τον ήχο ?? (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ) http://i945.photobucket.com/albums/a...91130-0911.jpg |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καλύτερη "εκπνοή"
Μεγειά σου Βασίλη ....
Καλά χιλιόμετρα ....
|
|||
|
|||
Καλά χιλιόμετρα......
|
|
|||
|
|||
το "κακό" είναι ότι με κάνει να ανοίγω το γκάζι περισσότερο
|
|
|||
|
|||
...σε καταναλωση ειδες διαφορα φιλε;
..καλοριζικη! |
|
|||
|
|||
Καλα χιλιομετρα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου έχω "πυρετό".......πόσο θα κρατήσει ?
Για να έχω συγκρίσιμη κατανάλωση πρέπει να οδηγάω όπως παλιότερα χωρίς "φαγούρα" στο δεξί χέρι... Θα επανέλθω σύντομα, θα περιμένετε λοιπόν μερικές μέρες.... |
|
|||
|
|||
Βασίλη, μου φαίνεται ότι δεν σου ''πέφτει'' με κανένα ''αντιπυρετικό'' Κάτι πιο δραστικό φίλε μου
|
|
|||
|
|||
έτσι αγόρι μου ρεμους..rules!!!!..καλορίζικη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |