|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας.
Αγαπητοί φίλοι, λόγω της πώλησης της αγαπημένης adventure και δεδομένης της κατάστασης αποχωρώ από την όμορφη παρέα του φόρουμ.Πλέον το νέο μου αγαπημένο θα είναι το xt660motard δεν θα μπορεί να ακολουθήσει εκ των πραγμάτων τα 'θηρία'.το xtaki μου θα καλύψει πλέον ανάγκες διαφορετικού είδους.σας ευχαριστώ πολύ , πάντα όρθιοι όλοι μας στις δύσκολες αυτές εποχές για αναβάτες και μη.
Σας ευχαριστώ. Βασίλης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας.
καλοριζικο......αλλα δεν καταλαβα γιατι αποχωρεις
αν επαιρνες χοντα θα σε καταλαβαινα.... |
|
||||
|
||||
Φίλε Βασίλη,
την παρέα δεν την κάνουν οι μοτοσυκλέτες, αλλά οι άνθρωποι - αναβάτες κ μη .... Σ' αυτήν εδώ την παρέα, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος κ σε περιμένουμε να τα πούμε κ από κοντά μια απ' τις επόμενες Τετάρτες, που έχουμε πάντα συνάντηση .... Υ.Γ. Να θαυμάσουμε κ το ΧΤάκι σου ....
|
|||
|
|||
Δεν θα μπορούσα να σας εξηγήσω τον λόγο της αποχώρησης μου , μιας και είναι εντελώς προσωπικός.μετά από 2 μηχανάκια ΗΟΝDA , 1 HUSABERG , 4 BMW (1 funduro kai 3 gs ) , είπα να δοκιμάσω και την τύχη μου σε ένα yamaha . Η ιστορία θα δείξει.
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη και στην παρέα του GS FORUM πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος.....
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη και πάντα γερός και δυνατός...
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνησω με τον Νικο. Η παρεα παραμενει παρεα, ανεξαρτητου μαρκας ή αν εισαι κατοχος ή οχι μοτοσυκλετας.
Δηλαδη εγω που μεχρι χθες δεν ειχα καθολου μηχανη, τι θα επρεπε να κανω; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασιλη επέτρεψε μου ενα σχόλιο με μπόλικη δόση χιούμορ! Προσπαθήστε να καταλάβετε.... Ο άνθρωπος μετά απο 4 BMW είναι μεγάλη πίκρα να συνεβρίσκεται πλέον με ανθρωπους κατόχους της ίσως αγαπημένης του εταιρίας χώρις να είναι πλέον κάτοχος ο ίδιος!!! Απο την άλλη συμφωνώ επίσης με τους προλαλήσαντες για το γεγονός του να φύγεις εντελώς! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Βασίλη καλοτάξιδο το Χτ και πάντα όρθιος τώρα όσο για το να φύγεις από την παρέα τι να πω μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα . . . |
|
|||
|
|||
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω φίλε Βασιλη γιατι αποχωρείς...
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι θέμα μαρκας μηχανης πάντως... Αν τώρα πάλι είναι θέμα παρέας... τότε σεβαστή η απόφασή σου... Καλά και Ορθια χλμ να εχεις παντοτε!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέος στην παρέα σας! | BillyGS | Καλώς ήλθατε | 28 | 10-06-2010 16:32 |
Νέος στην παρέα σας | teoo | Καλώς ήλθατε | 14 | 31-05-2010 22:04 |
Σας ενοχλεί που παλιώνει η μοτοσυκλέτα σας? | ALX | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 18-09-2009 01:15 |
νέος στην παρέα σας! | ortho | Καλώς ήλθατε | 21 | 07-09-2009 12:27 |
Σας ευχαριστώ Κε Πρέσβη - Μία βρετανική καρδιά γεμάτη Ελλάδα !!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 7 | 02-02-2009 19:20 |