|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion
Καλησπέρα!
Κάνοντας μια βόλτα από το r1200gs.info έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα και πραγματικά το γούσταρα και είπα να ρωτήσω!! 1ον : Το έχει κάνει κανείς? 2ον : Ξέρουμε κόστος τον ανταλακτικών? 3ον : Ποιά τα υπέρ και ποια τα κατά? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion
καλη η μετατροπη αλλα δεν θα το επιχειρουσα
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα φιλε N4pSt3R, εκανα τη μετατροπη πριν δυομιση χρονια και ακομα το εχω ετσι. Εκτος απο το ρεζερβουαρ, θα χρειαστεις τα πλαινα μεταλλικα φιλετα με το αναγλυφο GS, τα πλαστικα καπακια με το σημα, το δεξι πλαστικο που καλυπτει το φιλτροκουτι και καποιες βιδες, λαστιχακια και μεταλλικες βασεις. οι αντλιες (κυρια και δευτερευουσα) μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι ιδιες, αντιστρεφοντας τη δευτερευουσα στο λαμακι στηριξης της.
Τα ανταλλακτικα καινουργια ειναι ακριβα και θα κοστισουν περιπου 1500-1700ευρω, καλυτερα να βρεις μεταχειρισμενα. Στα θετικα, εκτος της μεγαλυτερης αυτονομιας, εχεις και καλυτερη καλυψη απο αερα-βροχη στα ποδια. Επισης αν τελικα κανεις τη μετατροπη και δε μεινεις ευχαριστημενος, η θελησεις να το πουλησεις, μπορεις να το ξανακανεις οπως ηταν χρησιμοποιωντας τα δικα σου ανταλλακτικα. Στα αρνητικα εχεις παραπανω βαρος μπροστα και αν βαλεις και τα πανω καγκελα με γεματο ρεζερβουαρ εχεις συν 15κιλα τουλαχιστον. Επισης θα χρειαστεις ενα σεβαστο ποσο για τη μετατροπη, ειδικα αν περιλαμβανει και καγκελα και ζελατινα. Αν τελικα κανεις τη μετατροπη, εφοσον μπορεις βγαλε φωτο απο τη διαδικασια και ποσταρε το θεμα να το δουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάσικα αν δεν έχεις πρόβλημα βάλε μια photo και εσύ για να το δούμε!!Κοίτα σκέφτομαι πολλές φορές την αλλάγη του απλού GS σε ένα ADV, οπότε δεν είναι κ αυτό κακή λύση!Το θέμα είναι η σωστή πλυροφόριση και σε ευψαριστώ πολύ! Με μια γρήγορη ματιά στο ΝΕΤ δεν βρήκα κάτι σε αναλακτικά!Οπότε μάλλον πρέπει να δω και κάνα eBay? |
|
|||
|
|||
Εχω ενα τεποζιτο απο adve που εχει μια γρατζουνια στην δεξια μερια...
αν ενδιαφερεσαι μου λες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν? |
|
|||
|
|||
τα παραπανω δεν τα χω...
εχω ομως το τεποζιτο και τα καγκελα με λιγες γρατζουνιτσες απο την δεξια μερια.. καινουργια αυτα ξεπερνας το 1000ρικο |
|
|||
|
|||
Οκ!θα ψαχτώ λίγο το τί παίζει με την μετατροπή και θα σε έχω στα υπ όψην μου!
|
|
|||
|
|||
Κοντέρ θα χρειαστεί??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tank bag R1200GS Adv | mario | Ζήτηση | 5 | 10-12-2010 20:44 |
ΦΛΑΣ LED R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 03-06-2010 12:38 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 15:18 |