|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλως Σας Βρηκα!!
ειμαι κατοχος ενος GS 650 F DAKAR 2002,και κατοικος Αθηνας.Πρωτη φορα ειμαι κατοχος αυτης της μαρκας μηχανης και ψαχνομαι λιγο.Ελπιζω να με βοηθησετε για την συγκεκριμενη μηχανη γιατι ειμαι αρκετα χρονια καβαλαρης με διαφορες μαρκες εκτος απο αυτην.Ευχαριστω θερμα εκ τον πρωτερων και πιστευω να τα πουμε και για καμια βολτα.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλως Σας Βρηκα!!
Κώστα καλωσόρισες στο GSForum, καλή διαμονή και όμορφα χιλιόμετρα με την κούκλα σου...σίγουρα θα τα πούμε σύντομα..!
|
|
|||
|
|||
Καλώς μας όρισες και καλή διαμονή στο forum μας φίλε Κώστα!!! Εδώ θα βρεις ότι πληροφορίες αναζητάς για τη μπέμπα σου...
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε σε κάποιον από τους καφέδες μας... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλωσήρθες κι επισήμως φίλε
Εχω κι εγώ ένα Dakar του '05, το δίμπουζο. Υπάρχουν κι άλλοι με το εργαλείο εδώ μέσα, αν και λίγοι Κάθε ερώτησή σου αργά ή γρήγορα θα απαντηθεί. καλά χιλιόμετρα! |
|
|||
|
|||
Eυχαριστω παρα πολυ θα ηθελα να τα πουμε σιγουρα περιμενω μυνημα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σύντομα, μόλις επιστρέψουμε όλοι από τις διακοπές μας, θα επαναδιοργανωθούν οι καφέδες μας σε εβδομαδιαία βάση. Μείνε συντονισμένος γιατί τα καλύτερα έρχονται! |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες στην παρέα μας........
|
|
|||
|
|||
φιλαρακο καλος ήρθες στην μικρή -λεω τωρα- παρέα μας ρωτα αμπάριζα οτι θες εδω μεσα θα βρεις απο κληρονομικό χάρισμα μέχρι πουλάω την πεθερά μου με λιγα χλμ!! εσυ απλα μας λές τον πονο σου !! καλες βόλτες να έχεις!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
Καλά κλμ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλώς Σας βρήκα... | plinakos | Καλώς ήλθατε | 17 | 08-04-2010 23:10 |
Δαναε,Τακη και οι λοιποι χωματινοι; Ετοιμαστειτε.Βρηκα διαδρομη! | emix | Αστεία Video | 18 | 28-02-2010 00:29 |
Σας χαιρετώ | siraxanz | Καλώς ήλθατε | 19 | 27-09-2009 20:40 |
Σας χαιρετώ όλους | vaviv | Καλώς ήλθατε | 18 | 24-06-2009 18:18 |
Καλώς Σας Βρήκα | MANDRAX-7 | Καλώς ήλθατε | 22 | 24-06-2009 00:39 |