|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διλημμα για κρανος....
Το διλημμα ειναι το εξης:Εχω ενα schuberth c3 4 ετων με καποιες εξωτερικες φθορες,αλλα χωρις κανενα πεσιμο.Η ζελατινα του μαζι με το pinlock ζελατινακι χρηζει αντικαταστασης,οπως και τα εσωτερικα μαγουλα που εχουν φθαρει αρκετα αλλα και η εσωτερικη επενδυση.Κατα τα αλλα το κρανος ειναι απολυτα λειτουργικο και Με κανει τα κεφια.Το κοστος αντικαταστασης αυτων ειναι 170 ευρωπαικα,και το ερωτημα ειναι αν αξιζει το ''rebuild'' η να συμπληρωσω κατι ακομα και να αγορασω ενα καινουργιο flip up,οχι schuberth βεβαια,αλλα καποιας αλλης εταιρειας?
Ολες οι γνωμες θα τυχουν καταλληλης επεξεργασιας..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διλημμα για κρανος....
4 ετών...
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά εγώ Άκη μου θα έπαιρνα άλλο.Για ένα κράνος 4 ετών να δώσεις 170 € νομίζω είναι πολλά ή εκτός αν το μπάτζετ σου δεν σου επιτρέπει για κάτι παραπάνω
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα έβαζα άλλα 130 ευρώπουλα και θα επαιρνα SHOEI MULTITEC από το louis.de
|
|
|||
|
|||
Ενα δικιο το'χεις....
Απόσπασμα:
Καλα,εσυ εισαι και Ωνασης..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κράτα όλα τα παραπάνω σχόλια από τα παιδιά αλλά κράτα το κράνος σου αν δεν έχει χτύπημα.
Μου άρεσε το Ωνάσης. |
|
|||
|
|||
Δοκίμασε Άκη να βρεις μέσω web τα μαξιλάρια σε χαμηλότερη τιμή. Δοκίμασε στο www.helmetcity.co.uk
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Για να μην προβληματίζεσαι πολύ η λύση είναι μία...........
Άσε το κράνος και με τα 170 πάρε κάτι στη Γεωργία!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
βάλε κάτι τις παραπάνω και πάρε ενα καινούργιο..
τα 4 χρόνια κατα την άποψη μου είναι κοντά στο όριο της αλλαγής(προσωπική άποψη),τα 170 € δεν ειναι λίγα..σκέψου οτι είναι το 1/3,περίπου,για να πάρεις ένα καινούργιο ΚΑΛΟ κράνος.. ερώτηση:γιατι δεν θα ξαναγόραζες schuberth? |
|
|