|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο PanVas στην ΙΣΠΑΝΙΑ!!!
PanVas - το άσυλο όσων περνούν από Σόφια
Λέτε να γίνει ταυρομάχος; ΟΧΙ! Λέτε να πάει για φλαμένκο στην Ανδαλουσία? ΟΧΙ! Κι όμως, κατέβηκε από τη Βουλγαρία για να επιδείξει την τέχνη της paellas!!!! Δείτε παρακαλώ “τουπέ” γκραντ σεφ!!! El jefe de la cocina española! Τον έφαγε τον τίτλο από τον δικό μας jefe, βρε παιδί μου, λες να το χει η Πάτρα; Και να το αποτέλεσμα!!!!! Αυτό που προσπαθώ να πω παραπάνω, είναι ότι ο Παναγιώτης, σε σύντομη επίσκεψή του στην Αθήνα, ήρθε σήμερα σπίτι μου και μας χάρισε ένα πολύ όμορφο Σάββατο. Να σε καλά φίλε μου να ξανάρθεις σύντομα. Ά, και γεια στα χέρια σου Antonia |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο PanVas στην ΙΣΠΑΝΙΑ!!!
ετοιμοπόλεμα παλικάρια!!:sm5:
|
|
|||
|
|||
Τελικα βρε Στρατο ΠΟΙΟΣ μαγειρεψε ο Πανος η ηΑΝΤΩΝΙΑ????????το σιγουρο ειναι πως ΚΑΛΑ φαγατεπαντα τετοια παιδια ....αντε και στην επομενη και μια μεριδα και για μας
|
|
|||
|
|||
Δεν έχεις ανάγκη εσύ αγόρι μου, μου είσαι καλοταϊσμένος
|
|
|||
|
|||
χμμμμμμ...ενδιαφέρον μάζωξη(λές για το επόμενο)...με ΙσπανοΒουλγαρικοΠατρινοΓλυφαδιώτικο ταπεραμέντο..
παντα τετοια παιδάκια..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Στράτο, Αντώνια και Πάνο ...
Και εις άλλα, με υγεία ...
|
|||
|
|||
Όλοι οι καλοφαγάδες σε αυτό το φόρουμ έχουν μαζευτεί.....................
Μπράβο παιδιά να περνάτε πάντα έτσι όμορφα με την καλύτερη παρέα ............ Πολλά εύγε στην Αντόνια, ζωγραφικός πίνακας η παέλια !!! :sm4: |
|
|||
|
|||
|
Tags |
paella, panvas, strats |
|
|