|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝΑ(saitman)
Ο ΜΗΝΑΣ (saitman) ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ,ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ LAND ROVER.ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ.
ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΧΑΡΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. |
|
|||
|
|||
Καλές δουλειές φιλαράκι !
Καλή δύναμη και πολλά κέρδη !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝΑ(saitman)
Σας ευχαριστω για τις ευχες!δεν μπορουμε να καθομαστε με σταυρωμενα χερια και να κλαιμε την τυχη μας!οφειλουμε να παλεψουμε και θα το κανουμε!!
|
|
|||
|
|||
Μηνά μου εύχομαι καλη αρχή στην προσπάθεια σας και όλα δεξιά να σας πανε.Καλοριζικα και καλές δουλειές.
|
|
|||
|
|||
Καλες δουλειες. Σεβασμος στον πελατη και ολες οι επιχειρησεις που εχουν παροχη υπηρεσιων θα επιβιωνουν και στα δυσκολα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλές δουλειές Μηνά |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ... |
|
|||
|
|||
Μηνά καλές δουλειές και μια και είμαστε και κοντογειτόνοι θα μας σερβιρις και τα τουτού μας
|
|
|||
|
|||
Μηνα,καλες δουλειες φιλαρακι και να σου ερθουν ολα οπως τα επιθυμεις!!!
|
|
|||
|
|||
Μηνά καλές δουλειές να έχετε!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Μηνά (Saitman) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 34 | 09-09-2011 21:14 |
Χρόνια Πολλά στον Μηνά (Saitman) | pirate | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 10-09-2010 23:15 |
Ο Μηνάς (saitman) βραβεύεται !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 01-03-2010 23:17 |
Χρόνια Πολλά στον Μηνά (saitman) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 18 | 10-09-2009 23:27 |