|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σκοτώθηκε σήμερα στη Πάτμο ο Μανώλης Στράτας τπρωταθλητής αγώνων
Σκοτώθηκε πριν από λίγο δωδεκανήσιος πρωταθλητής στην Πάτμο ,ο 30χρονος πρωταθλητής αγώνων ταχύτητας Μανώλης Στράτας έχασε σήμερα την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 30χρονος πρωταθλητής οδηγούσε μοτοσυκλέτα και παρασύρθηκε από φορτηγό. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον κύκλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκοτώθηκε σήμερα στη Πάτμο ο Μανώλης Στράτας τπρωταθλητ
|
|
|||
|
|||
Κουράγιο στους δικούς του
|
|
|||
|
|||
Oπως πολλοί γνωρίζετε, είμαι από την Πάτμο... Δυστηχώς από τότε που ασχολούμε με τον μοτοσυκλετισμό, στο νησί μου, έχουν χάσει αρκετοί άνθρωποι την ζωή τους... Το άθλιο οδικό δίκτυο και οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσονται στις μικρές ευθείες, είναι οι κύριοι λόγοι, που έχουμε τόσους θανάτους... Δυστηχώς καποιους από αυτούς είμασταν και φίλοι και κάναμε αρκετή παρέα, αλλά δεν υπάρχουν σήμερα.... Πρέπει να σας ομολογήσω, ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που τα "χρειάστηκα", λόγο υπερβολικής ταχύτητος "μακ@κίες της νειότης", όπου νόμιζα ότι θα συνέχιζα ευθεία στην στροφή.... !!!! Θέμα τύχης που και εγώ σε αυτόν τον δρόμο, που "έφυγε" το παλικάρι, δεν έχω σφηνωθεί.... Δρόμος τρισάθλιος, με μικρή κλίση, ευθεία... Ολοι μας εκεί βγάζαμε τα απωθημένα μας...!!! Το παλικάρι, δεν το γνωριζα προσωπικά, αλλά ας είναι το τελευταίο θύμα της Ελληνικής ασφάλτου... Last edited by ARGI; 05-04-2011 at 20:15. |
|
|||
|
|||
Jefe
|
|
|||
|
|||
.............R.I.P...........λεγαμε περυσι με τον Αλκη Συνιωρη να ηταν το τελευταιο αλλα .........
|
|
|||
|
|||
Αλλο ενα θυμα της ασφαλτου
|
|
|||
|
|||
κουραγιο στους δικους του.
|
|
|||
|
|||
Όχι ρε γ@μ@το
|
|
|||
|
|||
Κρίμα κουράγιο στους δικούς του μακάρι να είναι ο τελευταίος
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Εφυγε" ο Μανώλης Ρασούλης | MARK | Επικαιρότητα | 14 | 14-03-2011 20:01 |
BMW C1-E στη παραγωγή; | skippybi | Νέα μοντέλα BMW | 0 | 03-06-2010 23:29 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
Kανάλια αγώνων μέσω internet !!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 28-07-2009 20:00 |
Μανώλης Γλέζος | VILLY | Διάφορα | 1 | 14-03-2009 19:16 |