|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Του Αγίου Φούτσου ανήμερα
Φίλοι μου επιτέλους ανακάλυψα ότι όχι μόνο υπάρχει η γιορτή αλλά και το Πανηγύρι της! Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να βρώ και ποιά είναι η Μιχαλού για να τελειώσω και την αναζήτηση μου ως άνθρωπος, Άνθρωπος βεβαίως βεβαίως!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Του Αγίου Φούτσου ανήμερα
Το γιορτάζουμε και εμείς στην Ελλάδα , κάπου στη Λάρισα , τις Απόκριες νομίζω .
|
|
|||
|
|||
Α ρε πάρτυ για κάποιοιυς-οιες.........
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παντού τα ίδια...
|
|
|||
|
|||
Το γιορτάζουμε και εμείς στην Ελλάδα , κάπου στη Λάρισα , τις Απόκριες νομίζω.
Σωστά, το λένε "γιορτή του Φαλλού", το κάνουν τις απόκριες στον Τύρναβο. Ένα καλοκαίρι έκαναν tour στα Δωδεκάνησα, τους πετύχαμε στο καράβι το οποίο είχαν μετατρέψει σε μπαρ του 1930 και είχαν φέρει και τον καπετάνιο να συμμετάσχει σε κάτι παιχνίδια.... Τώρα βέβαια το καράβι είναι προς κατάσχεση και γέρνει από αριστερά... |
|
|||
|
|||
Ρε Πετράν,
πού θα βρούμε καμμιά καρτούλα της γιορτής γιατί θέλω να στείλω σε μερικούς "πισωγλέντηδες" που πολύ μου τα έχουν φουσκώσει τον τελευταίο καιρό! |
|
|||
|
|||
Re: Του Αγίου Φούτσου ανήμερα
Απόσπασμα:
Xρωσταει της Μιχαλους Η λαϊκή αυτη #κφραση συνδ#εται με τη μετεπαναστατική ζωή στο Ναύπλιο, πρωτεύουσα τότε της Ελλάδας. Συγκεκριμ#να στο Ναύπλιο υπήρχε μια ταβ#ρνα που ανήκε σε μια γυναίκα, τη Μιχαλού. Η Μιχαλού είχε το προτ#ρημα να κάνει «βερεσ#δια» αλλά υπό προθεσμία. Μόλις εξαντλείτο η προθεσμία - και η υπομονή της - στόλιζε τους χρεώστες της με «κοσμητικότατα» επίθετα. Όσοι τα άκουγαν, ήξεραν καλά ότι αυτός που δ#χεται τις «περιποιήσεις» της «χρωστάει της Μιχαλούς». Τωρα μπορεις να τελειωσεις την αναζητηση σου |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Re: Του Αγίου Φούτσου ανήμερα
Απόσπασμα:
Ωραίος!!! Για αυτό μου αρέσει το φόρουμ αυτό!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Re: Του Αγίου Φούτσου ανήμερα
ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του γύρισε η γλώσσα από χτύπημα | gemara | Διάφορα | 21 | 18-02-2010 23:00 |
Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος. | Arkas | Ελλάδα | 6 | 08-06-2009 19:23 |
Χρόνια πολλά του Αγίου Πνεύματος!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 08-06-2009 13:02 |
Του κατέστρεψαν τη ζωή για ένα ψαροκόκαλο | nek21 | Υγεία | 8 | 13-04-2009 21:34 |
Του έστειλαν 1.500 τσάντες με… πέτσες χοιρινού | kostas_366 | Επικαιρότητα | 6 | 21-02-2009 01:14 |