|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πάμε κρουαζιέρα?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε κρουαζιέρα?
τι λες τωρα!!! |
|
|||
|
|||
Τρομερό . Μιλάμε για πολλά μποφόρ . |
|
|||
|
|||
θαλασσα ειναι αυτη δεν περνει χαμπαρει απο τιποτα!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο περνώντας από Ελλάδα στην Ιταλία κάποιο χειμώνα (Φεβρουάριος) πριν καμιά 15αριά χρόνια.....
τρομακτική εμπειρία...μπρρρρρρ, θυμάμαι που προσπαθούσα να διασχίσω έναν πλατύ διάδρομο και κοπανιόμουν από τοιχο σε τοίχο, το πλοίο σχεδόν άδειο λόγω εποχής με απόκοσμη σιωπή, δεν άκουγες ούτε σπασίματα, ούτε φωνές, ούτε τίποτε...μόνο τη θάλασσα που έσκαγε πάνω στις λαμαρίνες του πλοίου....... |
|
|||
|
|||
Και πού να περάσεις το Ικάριο με 10 μποφόρ με ξύλινο καικοκρουαζιερόπλοιο!!!
|
|
|||
|
|||
να γιατι ιστιοπλοικο......
ουστ με τα παλιοκαραβα,τα σιδερενια..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πριν 3 χρόνια καλοκαίρι επέστρεφα από Πάρο και στο στενό της Κύθνου είχε γεμάτο 5άρι – τόπους 6 που λένε. Το ξύλο της αρκούδας. Φίδια… Πήγαινα με 8 – 10 μίλια. Είχαμε κλείσει και όλες τις τέντες και πηγαίναμε στεγνοί και ακούγαμε και το VHF. Ακούω λοιπόν σε κάποια στιγμή ψαράδες να μιλάνε.
Έλεγε ο κοντινός μου ότι στο Τζιόρτζιο, είναι καλά, το βάζει βόρειο με 7. Και του έλεγε ο άλλος ότι και στο Μακρονήσι ‘μπουνατσίτσα Θανάση μου μπουνατσίτσα…το κατεβάζει μπουγάζι με κανά 8άρι’. Μέχρι και τα Τσιλιβίνια, πήγαινα Πόρτο Χέλι, είχαμε την... μπουνατσίτσα μαζί μας. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάμε για σαφάρι ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 5 | 07-10-2009 11:47 |
Πάμε θέατρο! | skippybi | Θέατρο | 0 | 16-09-2009 18:38 |
Πάμε ψηλά για τέννις; | VILLY | Διάφορα | 7 | 15-09-2009 01:13 |
Πάμε Παραλία στην Κίνα?????? | pepax66 | Χιούμορ | 6 | 07-07-2009 21:22 |
Πάμε Πλατεία; (Τετάρτη 25η Μαρτίου.) | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 9 | 25-03-2009 11:31 |