|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
hotel vs camping
υπαρχουν πολλα sait για ευρεση κ κρατηση ξενοδοχειον σε ευρωπη αλλα κ ολο τον κοσμο... εχει καποιος υποψην του καποιο sait η καποιο βιβλιο τυπου χαρτη που να αναγραφει τα camping σε ευρωπη??
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: hotel vs camping
Αν και είμαι κατά στο προκαταβολικό κλείσιμο γιατί σε δεσμεύει πολύ στο πρόγραμμα
Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων - Εγγύηση καλύτερης προσφοράς ξενοδοχείου ACSI Eurocampings - 9100 by ACSI inspected camp sites in Europe! ... και για Ιταλία (είμαι λίγο του αγροτουρισμού !!! λόγω ποιότητας και τιμής) Agriturismo Italia ... και φυσικά τέλος Booking.com: 105000+ hotels worldwide. Book your hotel now! Καλό δρόμο όπου κι αν πας. |
|
|||
|
|||
σε ευχαριστω πολυ μπαμπη..
|
|
|||
|
|||
Το ACSI που σου ανέφερε ο Μπάμπης είναι ένας καλός οδηγός !
Παρόλα αυτά αν ενδιαφέρεσαι για Β.Ιταλία, Αυστρία, Δ.&Ν.Ισπανία, Ν.Γαλλία μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένα camping πολύ ψαγμένα, τα περισσότερα εκ' των οποίων έχω επισκεφθεί με τροχόσπιτο ! Για Ελλάδα επίσης μπορώ να σου δώσω ό,τι πληροφορία θέλεις ! Είμαι στη διάθεσή σου... |
|
|||
|
|||
Europe Camping Guide Shop - Camping Europe 3 Ed: Includes Scandinavia, Central and Eastern Europe (Camping Europe)
κατι τετοιο εχει βρει κανενας? δεν με ενδιαφερει κ τοσο για ελλαδα γιατι εδω λιγο πολυ ειναι γνωστα τα πραγματα. ευχαριστω πολυ παντος |
|
|||
|
|||
Motorradhotels international | 17 Motorrad Hotels in Deutschland, Österreich, Italien, Frankreich, Schweiz und Norwegen, Motorradhotels | Motor Bike Hotels international
http://www.bikerhotelguide.de/ Last edited by fmargaritis; 02-02-2011 at 20:16. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 11:17 |
Σκηνές Camping από το SR2010 | Xarleas | Πωλήσεις γενικώς | 198 | 24-06-2010 02:46 |