|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
νεος στο φορουμ..... νεος στην αναζητηση μπεμπας....
γεια και χαρα σε ολους στο φορουμ και ευχομαι πολλα και καλα χλμ με τις μοτο σας....μετα απο 20 χρονια πανω στις δυο ροδες και μετα απο 10 μηχανες που εχω αλαξει ηρθε η ωρα να παρω και εγω μια μπεμπα....... επιτελους στα 38 μου το r1200gs .....ειδα το triple black kai μου αρεσε παρα πολυ απλα θα ηθελα την συμβουλη σας απλο φορτομενο η adv ψιλοαδειο? και αν καποιος εχει παρει μπεμπα με την χρηματοδοτηση τις bmw ας με συμβουλεψη....ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: νεος στο φορουμ..... νεος στην αναζητηση μπεμπας....
Καλως ορισες Σωτηρη στην παρεα,με το καλο το νεο σου αποκτημα!!
|
|
|||
|
|||
καλος σας βρηκα.....
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Σωτήρη καλή επιτυχία στην αναζήτηση της νέα σου μπέμπας πέρνα και από την ενότητα ( Καλώς ήλθατε )να σε καλωσορίσουμε και επισήμως . |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες,
τωρα για πιο απο τα δυο να παρεις, απλα ειναι τα πραγματα, καβαλας και τις δυο σε ενα μαγαζι και βλεπεις ποια σου ταιριαζει, ολο και καποιο μαγαζι θα βρεις για τεστ, αλλιως σαββατοκυριακο 17-18 σεπτ. στην ζηρεια που εχει εκδηλωση σιγουρα θα τα εχουν Last edited by J-P-HELLAS; 06-09-2011 at 00:12. |
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω πολυ ολους.....θελω να πω.... να παρω adventure απλη εκδοση η το triple black με πολλα εξτρα? και θα ηθελα αν ξερει καποιος τα περι χρηματοδοτησης τις bmw
|
|
|||
|
|||
Για μενα θα επαιρνα το triple black απλα ειναι πανεμορφο με τις ζανταρες του adve!!! Τωρα η χρηματοδοτηση ειναι η εξης: 33,33% προκαταβολη , το αλλο 33,33% σε 33 δοσεις και το υπολοιπο 33,33% μετα το τελος των 33 δοσεων δλδ για παραδειγμα αν η μηχανη κανει 18.000 Ε πληρωνεις 6.000 Ε προκαταβολη αλλα 6.000Ε σε 33 δοσεις (με τους τοκους θα πανε πανω απο 6000Ε...λογικο) και τα υπολοιπα 6000Ε αμεσως μολις τελειωσουν οι 33 δοσεις
|
|
|||
|
|||
τωρα εχω ενα tdm 900 στην bmw θα το παρουν ανταλαγη η περνουν μονο bmw?
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
Καλά ποστ. Καλά τρελάθηκες που θες να πάρεις bmw? Να πας να σε δει κανένας γιατρός. |
|
|||
|
|||
χαχαχα ωραιος ο Κωστας ο κερατσινιωτης.......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και το δούλεμα συνεχίζεται.... | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 18-08-2011 22:56 |
Για ψάρεμα κανείς??? | tsompanis | Αστεία Video | 9 | 29-07-2011 04:07 |
Κάντε δική σας τη μοτοσικλέτα GS των ονείρων σας, χωρίς εμπόδια! | bokis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 15-05-2011 15:31 |
Παζαρεύουν κούρεμα χρέους με πώληση δικτύων νερού | frits | Ελλάδα | 11 | 04-04-2011 16:42 |
Οι παντρεμένες | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 24-01-2011 11:43 |