|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
΄΄ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ΄΄
Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου:
- Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους. - Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες. >> ------------------------------------------------------------------------ Ένας άντρας έβαλε μικρή αγγελία σε εφημερίδα "Ζητείται σύζυγος". Την επόμενη μέρα έλαβε εκατοντάδες γράμματα. Όλα έλεγαν το ίδιο πράγμα. - "Μπορείς να πάρεις την δική μου". >> ------------------------------------------------------------------------ Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου, είναι να τα ξεχάσεις μία φορά. >> ------------------------------------------------------------------------ Συζήτηση μεταξύ δύο ανδρών: - "Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος" λέει ο πρώτος με υπερηφάνεια - "Πραγματικά είσαι πολύ τυχερός. Η δικιά μου δυστυχώς ακόμα ζει" του απαντά ο άλλος >> ------------------------------------------------------------------------ Οι περισσότεροι άντρες προσδιορίζουν τον γάμο ως έναν ακριβό τρόπο για να έχουν πλυμένα και καθαρά ρούχα τζάμπα. >> ------------------------------------------------------------------------ Απλά σκέψου ότι αν δεν υπήρχε ο γάμος, οι άντρες θα περνούσαν τη ζωή τους θεωρώντας ότι ποτέ δεν κάνουν λάθη. >> ------------------------------------------------------------------------ Αν θέλεις η γυναίκα σου να σε ακούει και να δίνει την δέουσα προσοχή σε αυτά που λες τότε ξεκίνα να παραμιλάς στον ύπνο σου. >> ------------------------------------------------------------------------ Κάποιος άντρας δήλωσε "Δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει πραγματική ευτυχία μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά δυστυχώς τότε ήταν πολύ αργά". >> ------------------------------------------------------------------------ Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: - Μπαμπά πόσο κοστίζει για να παντρευτεί κάποιος; - Δεν ξέρω παιδί μου. Εγώ ακόμα πληρώνω. >> ------------------------------------------------------------------------ Πηγαίνω τη γυναίκα μου παντού, αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο για να γυρίσει. >> ------------------------------------------------------------------------ Ρώτησα την γυναίκα μου "Που θέλεις να πάμε για την επέτειο μας;" "Κάπου που δεν έχω πάει καιρό" Έτσι της πρότεινα την κουζίνα! >> ------------------------------------------------------------------------ Πάντα κρατιόμαστε χέρι - χέρι. Αν την αφήσω, ψωνίζει. >> ------------------------------------------------------------------------ Έχει ένα ηλεκτρικό μίξερ , ηλεκτρική τοστιέρα και ηλεκτρικό στίφτη. Μου είπε "Υπάρχουν πολλές συσκευές, και δεν έχω μέρος να καθίσω". Της αγόρασα μία ηλεκτρική καρέκλα >> ------------------------------------------------------------------------ Χθες έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "Aργησα για τα σκουπίδια;" Ο οδηγός της είπε: "Όχι πήδα μέσα!" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΄΄ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ΄΄
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σσσ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ???? | PITS | Διάφορα | 11 | 06-07-2009 16:27 |
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 06-01-2009 22:16 |