|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αναζητηση ΚΥΘΝΟΣ???
Το ξερω οτι μπορει να ειμαι λιγο off topic αλλα ζητω πληροφοριες για Κυθνο γιατι δεν μπορω να βρω με τιποτα ....γνωριζει καποιος κανα μερος για διαμονη δια 4μελη οικογενεια και το μικροτερο μελος ειναι 6μηνων. Ψαχνουμε κατι για διπλα στη θαλασσα προς αποφυγη μετακινησεων....
Ευχαριστω εκ των προτερων... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αναζητηση ΚΥΘΝΟΣ???
Nομιζω στα λουτρα ειναι η καλητερη περιοχη και ειναι κοντα στην χωρα που ειναι επισης ομορφα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδώ στο GSForum, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια μοτοσυκλετιστών, αλλά αυτό δεν μας περιορίζει στα ενδιαφέροντα και στις ανησυχίες μας... Αυτό που ψάχνεις εσύ σήμερα, αύριο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε μένα και σε άλλα μέλη του φόρουμ που θα σχεδιάζουν τις διακοπές τους Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για διαμονή στη Κύθνο, αλλά σίγουρα θα βρεθούν πρόθυμα μέλη που έχουν πάει για να σε βοηθήσουν. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι καλά να περάσεις με την οικογένειά σου και να μας επιστρέψεις την τυχόν βοήθεια, εμπλουτισμένη με προσωπικές εμπειρίες και φωτογραφίες!!! |
|
|||
|
|||
Η γυνακα μου ειναι απο Κυθνο.οτι θελεις παρε με αυριο τηλεφωνο να τα πουμε. Τ κινητο μου ειναι στοροφιλ μου
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...... .
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη πέρυσι πήγα με την κοπέλα μου διακοπές στην Κύθνο για μια βδομάδα. Το νησί είναι ήρεμο και αραιοκατοικημένο, με ωραίες παραλίες και με αλμυρίκια για σκιά, ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για όποιον θέλει χαλαρές και οικονομικές διακοπές σε ένα νησί όχι μακριά από την Αθήνα.
Βέβαια οι κάτοικοι έχουν τους δικούς τους ρυθμούς, και στα τοπικά μαγαζιά θα βρεις μόνο τα βασικά, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας Εμείς μέναμε Παναγιά Κανάλα και πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή για οικογένεια, μιας και έχει 2 καλές παραλίες, σχετικά ρηχές για να παίζουν και τα παιδιά. Ξενοδοχεία μπορείς να βρεις στο http://www.gto.gr/gr/accomm/loc/result.php?loc=KYTHNOS μόνο κλείσε από νωρίς γιατί δεν είναι και πολλά. Καλά να περάσετε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||