|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΟΓΑ
Χαιρετε κυριες και κυριοι....Ακομα μια φορα ζητω την πολυτιμη βοηθεια σας.Αυτη την φορα προκειται για την (φουκαριαρα) την μανα μου , οπως καταλαβατε προκειται για την συνταξη της.Τελη του προηγουμενου ετους εγινε κανονικα η απογραφη της πλην ομως η συνταξη της εχει ανακληθει για λογους που ευθυνεται ο ΟΓΑ(ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) πλην ομως δεν ειχε γινει ενημερωση για να γινει παλι απογραφη ως επρεπε με αποτελεσμα να της εχει ανακληθει η συνταξη απο την αρχη του χρονου.Απο την επισκεψη μου στο αρμοδιο τμημα εδω(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) του ΟΓΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ στον ανταποκριτη του ΟΓΑ στον δημο που κατοικει η μητερα μου.Ο ανταποκριτης του ΟΓΑ αδυνατει να κανει κατι γιατι το συστημα ειναι κλειδωμενο, σε επικοινωνια με την ΑΘΗΝΑ απλα γειωση δεν το συζηταμε και εγω ανημπορος καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ εργαζεται η εχει οικειο προσωπο που απασχολειται στον ΟΓΑ για να βρω επιτελους καποια ακρη? Ειναι απλα θεμα επιβιωσης.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΟΓΑ
Σωκρατη έχει τύχει σε γνωστό μου το ίδιο, συνταξιούχος ΟΓΑ δεν απογράφηκε.
Πήγε στο ΚΕΠ και του τα έκαναν όλα από εκεί, και πληρώθηκε μετά 2 μήνες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είσαι σίγουρος ότι το θέμα λύνεται στην Αθήνα ??? δοκίμασες να στείλεις ερώτημα ηλεκτρονικά στο - . Άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου απαντούν σύντομα, γι'αυτούς δεν ξέρω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα το κοιταξω...αν και παιζει ο γνωστος σου να απογραφηκε μεσα στον Φεβρουαριο...τελος παντων θα το κοιταξω Γιαννη....Ευχριστω πολυ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είναι η τελευταία τότε ξέχνα την, κόπηκε δια παντός. Οπωσδήποτε ο ΟΓΑ σου έστειλε απόφαση με την οποία δικαιολογεί τους λόγους για τους οποίους έγινε η διακοπή της σύνταξης. Επί της απόφασης αυτής έχεις δικαίωμα ένστασης. Το σύστημα πράγματι κλειδώθηκε και δεν υπάρχουν νεότερα. Περαιτέρω πληροφορίες στο τηλ. 2131519311 (είναι του ΟΓΑ και όπως μου είπαν απαντάνε!!!!!!!) Για οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση στη διάθεσή σου με τους συναδέλφους του Δήμου Ιλίου |
|
|||
|
|||
εάν για κάποιο λόγο μόνο αυτή η ρημάδα η Αθήνα μπορεί να δώσει λύση, ευχαρίστως να κάνω κάποια διερευνητική επίσκεψη...αντ αυτού
|
|
|||
|
|||
Σωκράτη δουλεύω κοντά στα κεντρικά στον ΟΓΑ στην Πατησίων αν είναι κάτι συγκεκριμένο που μπορώ να κάνω έστω μέσω εξουσιοδότησης, ενημέρωσέ με.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σταυρο σε ευχαριστω για την προσφορα σου, μια απλη ερωτηση στο τμημα συνταξεων για το τι πρεπει να κανω για να αρθει η αναστολη.Αλληλογραφια με την οποια γνωστοποιουσαν την αποφαση αναστολης ποτε δεν παραλαβαμε και το καταλαβα απο μια τυχαια ματια στην κινηση του λογαριασμου της στην τραπεζα.Πληρωνεται μεσω ΔΙΑΣ.
|
|
|