|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κάπου να πω τον πονο μου.........
Καλησπέρα συμφορουμιτες μου!!!
Ειπα να πω των πονο μου μηπως και βρω καμια λυση μπας και σωθει η κατασταση.....ακουστε λοιπον! Εδω και μια εβδομαδα ειμαι πλεον ο ευτυχισμενος κατοχος της dream bike μου πηρα επιτελους το GS μου αλλα απο τη μερα που το πηρα.....ανοιξαν οι ουρανοι (πολλη βροχη ρε παιδακι μου) τεσπα το προβλημα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι ηθελα να βαλω συναγερμο και επειδη πηρα BMW μου ειπαν οτι δεν συνεργαζεται αλλος συναγερμος με τον εγκεφαλο και επισης οτι εχει 450 ευρα + 50 ευρα τοποθετηση αυτο δεν μου αρεσε και επειδη εχω μια φιλη γερμανια ρωτησα εκει και μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια του Μοναχου οτι εχει .....290 ευρωωωω οποτε οπως καταλαβατε τον πηρα απο εκει ομως....εδω αρχιζουν τα καλα δεν εχει RDC (πιεση ελαστικων)μου ειπαν δεν συνεργαζεται με τον εγκεφαλο αν και απο την αντιπροσωπεια βασει αριθμου πλαισιου θα επρεπε να μου το ειχαν στειλει σωστα αφου τον εστειλα πισω και μιλησε παλι η φιλεναδα μου με τεχνικο αυτη τη φορα της ειπαν οτι επρεπε να τους πουμε οτι εχει RDC για να στειλουν τη σωστη μοναδα και ετσι μου εστειλαν τη σωστη με RDC οπως αναγραφει στο κουτι μοναδα με κοστος............190 ευρω με χαρα λοιπον και εγω ανοιγω το κουτακι και να σου η μοναδα......γυμνη χωρις τιποτα....ουτε ενα μπουτον συναγερμου κατι (η πρωτη μοναδα ειχε,,,,2) και ρωτω λοιπον τι περιλαμβανει ενας συναγερμος για GS που να εχει και RDC ??? Αυτα τα λιγα λοιπον (αν και ειμαι σιγουρος σας κουρασα) οποιος εχει κατι να πει η γνωριζει τον ευχαριστω εκ των προτερων αναμενω τις γνωμες σας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάπου να πω τον πονο μου.........
Τί εννοείς δεν είχε ούτε μπουτόν!
Το τηλ/ριό του δεν ήταν μέσα; |
|
|||
|
|||
Παλήκαρε, πες τα ε΄δω όλα..
Εδώ ε'ιμαστε εμείς να σε ακούμε. |
|
|||
|
|||
Αφού είσαι παλιό μέλος του φόρουμ. Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις μια ερώτηση πριν τον αγοράσεις από Γερμανία;;;;
Θα σου λέγαμε οτι κάνει οποιοσδήποτε συναγερμός και με λιγότερα λεφτά |
|
|||
|
|||
Εγώ έβαλα μαμά συναγερμό με 230 Ε ,γιατι 450Ε????
|
|
|||
|
|||
και πειστεψε το εχει ψαξει πολυ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω θα προσπαθησω να ρθω ...αν και δουλευω βραδι γμτ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ |
|
|||
|
|||
και εγώ πήρα ADV 2009 με RDC χωρίς συναγερμό. Έβαλα στην επίσημη τον συναγερμό BMW με κόστος 290 ευρώ.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Στην προηγούμενη GS που είχα 2007, είχα steelmate με τηλεειδοποίηση και ήταν μακράν καλύτερος. Αναγκαστικά θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά πιστεύω θα βρεις 'ακρη από εξωτερικό. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 04:02 |
Κάπου χάσαμε την μπάλα... | Arkas | Επικαιρότητα | 14 | 29-01-2010 11:35 |
Να σας πω και γω τι μου έτυχε .... | vasmar | Τι μας έτυχε | 16 | 13-06-2009 16:44 |
Πρέπει να σας πω ένα γειά... | jpapagelis | Καλώς ήλθατε | 23 | 29-01-2009 00:44 |