|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
οι παπουδες
> Ένας άνθρωπος πάει σπίτι του και ßλέπει τον παππού του να κάθεται
> στην µπροστινή ßεράντα χωρίς να φοράει τίποτα απ' τη µέση και κάτω. > «Παππού, τι κάνεις εδώ;» τον ρωτάει εκπληκτος. > Ο γέρος, µε τα µάτια καρφωµένα στο άπειρο δεν του µίλησε. > «Παππού, τι κάνεις εδώ, γυµνός απ' τη µέση και κάτω;» επέµεινε ο εγγονός. > Ο παππούς τον κοίταξε, σαν να τον έßλεπε για πρώτη φορά και είπε αργά: > «Την περασµένη ßδοµάδα καθόµουνα εδώ, στην ίδια θέση, χωρίς πουκάµισο κι άρπαξα ένα κρύο, που ο σßέρκος µου έγινε σκληρός και άκαµπτος. > > Ε, αυτό το σηµερινό είναι ιδέα της γιαγιάς σου». ========================================================= > Ένας παππούς είχε σοßαρό πρόßληµα ακοής, οπότε πάει στο γιατρό ο οποίος του δίνει κάτι ακουστικά, µε τα οποία µπορεί και ακούει τέλεια.. > Μετά από ένα µήνα, πάει ξανά ο παππούς στο γιατρό για την προγραµµατισµένη εξέταση.! > Ξέρετε," λέει ο γιατρός, "η ακοή σας είναι πλέον περίφηµη! Η οικογένεια σας πρέπει να είναι > κατενθουσιασµένη που µπορείτε πλέον και επικοινωνείτε ßιολογικά µέσα στο σπίτι µε όλους τους άλλους! > "Μπα, δεν τους το έχω πει ακόµα για τα ακουστικά.... > > Απλώς κάθοµαι και ακούω τις συζητήσεις. Έχω αλλάξει τη διαθήκη µου ήδη τρεις φορές." > |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οι παπουδες
είδες ο παπούς...(ο δεύτερος!!!) |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ταιριαζουν οι λαιμοι? | FANISGS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 25-11-2010 19:32 |
Πού κοιμούνται οι γάτες? | Black_Shadow | Χιούμορ | 6 | 25-02-2009 15:01 |
οι ποντιοι..... | Dionisis | Χιούμορ | 12 | 23-02-2009 19:32 |
Όταν γεννιούνται οι γυναίκες ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 14 | 12-02-2009 14:07 |
Και οι 10 ηταν υπέροχοι | titania | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 07-02-2009 22:47 |