|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ομπρέλα θαλάσσης στο GS...
Λίγο άκυρο αλλά επίκαιρο...
Θέλω να μεταφέρω την ομπρέλα θαλάσσης με τη μηχανή... Ποιός έχει ασχοληθεί με το θέμα να μου πει καμία πατέντα για το πού και πώς να τη δέσω (για να μην ενοχλεί και φάμε τα μούτρα μας φυσικά)... Έχω πετύχει στο δρόμο κάτι v-stromάδες αλλά ποτέ δεν πρόλαβα να δώ πως ακριβώς τη στηρίζουνε... Μιλάω για κλασσική ομπρέλα θαλάσσης, σπαστή, με μήκος περί το 1,10μ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομπρέλα θαλάσσης στο GS...
δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος αλλα παρε μια ιδεα... εγω μετεφερα την μαγκουρα απο το Αγιο Ορος...
την εβαλα απο μεσα απο τα καγκελα και το επιασα με λεγκραν... βαλε και μια κορδελιτσα καλου κακου και εισαι ας πουμε καλα... |
|
|||
|
|||
Πιστόλι η απάντηση!!!
Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάγκελα...αλλά τις βάσεις τις εργοστασιακές για τις vario...και δε βοηθάνε καθόλου στην προκειμένη περίπτωση... Το "λεγκραν" τί είναι;;; |
|
|||
|
|||
σφικτηρακια πλαστικα ... σαν αυτα που εχει η μηχανη σου στις καλωδιωσεις που πιανουν με αυτη
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός ο Κώστας αλλά θέλω να τη μεταφέρω στις καθημερινές εξορμήσεις στη θάλασσα, χωρίς τις vario και κατά μήκος της μοτ/τας για να μην προεξέχει αριστερά και δεξιά και μαζεύω καθρέφτες κτλ.... |
|
|||
|
|||
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΙΣΑ ΜΕ
TRESOL - E-Shop-Terra - Beach And Camping ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ PRATIKER ME 36 EYRO EINAI ΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ
Πολυθρόνα Πτυσσόμενη Action 19325u |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια σε σύγκριση με τις κλασσικές ομπρέλες που κοστίζουν 10-12 ευρώ, είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά τα 70εκ μήκος λύνουν πραγματικά κάθε ζήτημα μεταφοράς... |
|
|