|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το τελος μια μοτοσυκλετας
Σημερα δεν ειχα δουλεια.
Αποφασισα πριν απο λιγο να παω μια βολτιτσα. Τραβηξα προς τα Βασιλικα. Ωραια διαδρομη, πολυ στροφιλικι. Εφθασα μεχρι την Αυλωνα. Η ατυχια ομως βρεθηκε μπροστα μου. Σε καποια στροφη (δεν θυμαμαι) φαινεται οτι καπου πατησα και γλυστρησα. Η μοτοσυκλετα πλαγιασε και ενοιωθα οτι χανω το μπροστινο. Ξαπλωσα κατω μαζι με την μηχανη. Αυτη εφευγε αλλου, εγω εφευγα αλλου. Φθανοντας στο τελος του δρομου κρατηθηκα απο ενα δεντρο. Απο κατω ηταν γκρεμος. Η μηχανη ομως εφυγε στην πλαγια και επεσε τουλαχιστον 100-150 μετρα, κανοντας πολλες τουμπες. Στο τελος δεν μπορουσα να δω που ειναι.Σιγουρα διαλυθηκε και χαθηκε μεσα στα δεντρα και στα πουρναρια. Εγω ευτυχως σωθηκα με λιγα γδαρσιματα. Πηρα τηλεφωνο την γυναικα μου και ηρθε να με παρει. Απ οτι φαινεται εινα αδυνατον να μπορεσω να βγαλω την μηχανη απο κει περα, οποτε θα την παρατησω. Ετσι κι αλλιως σιγουρα εχει διαλυθει. Ενα τελος λοιπον ηρθε για τον μοτοσυκλετισμο. Ειναι αδυνατον να ξαναπαρω (τουλαχιστον αυτη την περιοδο) νεα μοτοσυκλετα. Ειμαι απιστευτα στεναχωρημενος. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το τελος μια μοτοσυκλετας
Και του χρόνου με υγεία, καλή προσπάθεια για αρχή του μήνα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ξέρω από το 2006(την εποχή του ακατανόμαστου μκάκα) Πες μας ότι είναι ψέμα...... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
+1
|
|||
|
|||
Και μένα μου κόπηκαν τα πόδια μέχρι να δω το επόμενο post.
Καλό μήνα! |
|
|||
|
|||
Πω πω ρε παιδια.
Με την πρωτη δεν το πιστεψατε; Σκεψου να ηταν και αληθινο. Τοσο κακα ψεματα λεω; Ακομα και στα γραπτα μου; Αντε, καλο μηνα να εχουμε και παντα υγεια. |
|
|||
|
|||
Μου θύμισε λίγο κινηματογραφική ταινία.
Να ΄σαι καλά μας κοψοχόλιασες |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ελα ρε Λιακο και χεστικα πανω μου!!!! να για να μαθεις!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
το τελος... | ace_gln | Επικαιρότητα | 5 | 01-03-2010 12:23 |
τελος εποχης;;;;;;;;;;;;;;;;;;; | gsmaniac | Αθλητισμός | 2 | 27-01-2010 21:03 |
Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 16:02 |
Φωτογραφιες τελος;;;;;;; | BOXER | Διάφορα | 8 | 06-10-2009 15:44 |
τελος καλοκαιριου......... | Dionisis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 04-09-2009 19:35 |