|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θέλουν και υποστήριξη!!!
Πρωί πρωί μου σπάσανε τα νεύρα !
Έγερση 3:30 τα ξημερώματα για να ταξιδέψει η σύζυγος 6:00 για Χίο ,λόγο ότι έχουμε γάμο εκεί Έναν γάμο Χίο έναν γάμο Αθήνα , ένας εδώ ένας εκεί ,τι να κάνουμε υποχρεώσεις Να μην σας κουράζω η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά με την Ολυμπιακή ,λίγο μετά είχαν αναχώρησή και άλλες εταιρίες για τον ίδιο προορισμό! Αφού έφτασαν Χίο όλες η κυρία Ολυμπιακή δεν τα κατάφερε να προσγειωθεί με την δικαιολογία ότι βρέχει Με αποτέλεσμά να επιστρέψει πίσω ο Μα@@@@ας ο πιλότος, ο άχρηστος ,μόνο για εκείνων έβρεχε Τι να πω ; θέλουν και υποστήριξη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλουν και υποστήριξη!!!
Μεγαλη ταλαιπωρια δυστυχος.Ισως να ειχε κακη ορατοτητα και δεν μπορεσε να το κατεβαση.Ισως ηταν ............ο πιλοτος και την πληρωσατε εσεις.Κριμα.
|
|
|||
|
|||
...όσα ξέρει ο πιλότος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by syan; 12-09-2009 at 13:37. |
|
|||
|
|||
Καταλαβαινω την αγανακτηση,αλλα ο πιλοτος και ο καπετανιος ειναι υπευθυνος για την ασφαλεια πανω απο ολα.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δηλδή οι άλλοι πιλότοι ήταν ανεύθυνοι και μακάκες ;;;;;;;;;; Έπρεπε ρε φίλε όταν γύρισες να πας στους γκισέδες να τους τα σπάσεις ΟΛΑΑΑΑΑΑ Και μετά σου λένε οτι οι πιλότοι της ολυμπιακής είναι μάγκες ....Το είδαμε να τους πεις |
|
|||
|
|||
Ά κατάλαβα αγαπητέ μου, είσαι λοιπόν απ' αυτούς που τα σπάνε..τέλος πάντων ,αν θέλεις να πετάς με πιλότους μάγκες η Ολυμπιακή δεν σου κάνει..βρές καμμιά εταιρεία απ' αυτές που είναι περίπτερα..!
|
|
|||
|
|||
Πέστα Χρυσόστομε!
|
|
|||
|
|||
Κύριοι αν μου επιτρέπεται θα σας πω ότι λόγο γνωριμιών, του μα@@@@κα του έλεγαν να έρθει από νότια αλλά ο μα@@@κας δεν το πάλευε και έτσι τα παράτησε
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η υπευθυνότητα του πιλότου (όπως και η ασφάλεια-ζωή των επιβατών) δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ούτε κρίνεται από τους επιβάτες ... Για το αν έπρεπε να επιστρέψει ή όχι, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί το κρίνει ο πιλότος κ μόνον !!! Αν μου συνέβαινε κ εγώ θα στεναχωριόμουν ..... Όσο για το "σπάσιμο" στα γκισέ της εταιρίας ..... καλύτερα ν "αποφεύγεται" ..... .
|