|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τι θα θελαμε να ειχαμε σε φωτογραφιες!!
Λοιπον εδω μπορουμε να ανεβάζουμε φωτοφραφιες απο μηχανες που θα θελαμε πολυ να εχουμε.....η θα φτίαξουμε-αποκτησουμε στο μελλον!!!!!
και αρχιζω εγω..θελω παρα πολυ να φτιαξω την μηχανη μου σαν την παρακατω και ειμαι σε φαση που μαζευω τα κοστολογια για να το κανω πραξη δεν ειναι απίστευτη μηχανη?????? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τι θα θελαμε να ειχαμε σε φωτογραφιες!!
kουκλί είναι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εχω υπολογησει στο κοστος και αυτοκολλητα bmw!! |
|
|||
|
|||
Αυτο τον καιρο κοιταω μπας και απγορασω ενα kdx 250 cc.....να θυμηθω τα νιατα μου και να μην βαλω την χοντρουλα στο χωμα........εννοειτε θα μπουν αυτοκολλητα bmw!!!!Hp 2!!!
Αν παντως βαλεις αυτοκολλητα Bmw στο κατεμι σου θα βαλω και εγω του κατεμιου στα....πατινια μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα εχεις το μοναδικο ΗΡ 2 σε διχρονο οκ δηλαδη μολις βαλω τα αυτοκολλητα μην τα πετάξω τα παλια να σου τα δωσω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω θελω να κανω το gs μου σαν αυτο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ολα τα λεφτα ειναι φιλαρακι!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
φωτογραφιες | ταξιδευτης | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 24-10-2009 15:26 |
Εσείς τι gps θα αγοράζατε ; | arisxios | Πλοήγηση - Hardware και Software | 63 | 28-03-2009 02:44 |
τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!!!!!! | daskalos | Επικαιρότητα | 11 | 28-03-2009 01:14 |
τι μπορεί να σου κάνει μία βίδα.... | george1968 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-03-2009 23:19 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |