|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!!
Γεια και χαρά σας αδέρφια...!!
Λόγω εν####υ βίου και παιδιού (...ερχετε και το δευτερο όπου να 'ναι...!), δυστηχώς δεν έχω μπορέσει εως τώρα να σας γνωρίσω κι από κοντά..!...(όσοι παντρεμένοι....γνωρίζεται από πρώτο χέρι...!). Μια πρόταση θέλω να κάνω...!... τη θα λέγατε αν διοργανόναμε μία "μοτοράδα" στο πατ-κιουτ στην πλατεία συντάγματος για την τετάρτη 29/06/2011 ...ημέρα εαν ειμαι καλά πληροφοριμένος, που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο...? Αδέρφια μου, είναι νομίζω ευκαιρία να αναδείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους βδομάδες τώρα κάνουν "πράξη" αυτό που άλλοι το κάνουν μόνο στα λόγια...!! Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες περιόδους της μεταπολεμικής ιστορίας της, και νομίζω ότι το ελλάχιστο που μπορούμε να πράξουμε έιναι "ένα ηχηρό κορνάρισμα" έξω από το σπίτι τους" που δεν έχουν καταλάβει ότι είναι "ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"......!!!... ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΒΙΛΛΑ ΟΡΓΙΩΝ"...!! αδέρφια μου εγώ απλά ρίχνω την ιδέα, σκεπτόμενος ότι την τετάρτη (...εκεί... κατά της 6 το απόγευμα...πριν κλείση ο δρόμος μπροστά από το σύνταγμα από τον κόσμό, να είμαστε εκεί..) και μιας τα μαγαζιά είναι κλειστά-->άρα και περισσότεροι έχουν την ευκαιρία να συμετάσχουν...--> θα έλεγα να προσφέραμε ως ελάχιστη προσφορά σε όλους αυτούς που πιστεύουν σε αυτό τον αγώνα,....που δε νομίζω κανένας να διαφωνεί ότι είναι αγώνας για την επιβιωσή μας, για την επιβίωση των παιδιών μας...>!! Εαν πάλι δεν γίνει αποδεχτή η πρατασή μου, δεν πειράζει, απλά τουλάχιστον την Τετάρτη και την Πέμπτη να υπενθυμήσω όσους μπορούν να είναι στη συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών στην πλατεία ...!! Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να φύγω απο Πάτρα και με ένα "πανί"στην πλάτη, που κάποτε το λέγαμε "σημαία" και κάποτε το τιμούσαν, θα πάρω την μπεμπα μου και θα πάω...! Ευχαριστώ πολύ, να είστε πάντα καλά, και καλή αντάμωση...!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!!
Φίλος μην κάνεις τον κόπο ούτε τα έξοδα από την Πάτρα.Έχω πάει 2 φορές στη συγκέντωση και δεν ξαναπάω.Χαμένος χρόνος.Το μνημόνιο θα ψηφιστεί θέλεις δεν θέλεις.Οι τροικανοί μας βλέπουν μαζεμένους και γελάνε
|
|
|||
|
|||
Αραγε αδερφέ μου... εαν ο Λεωνίδας σκευτόταν έτσι...!! ...
|
|
|||
|
|||
Lyke ξεκίνα από Πάτρα την Τετάρτη και θα δεις πλήθος χιλιάδων να είναι μαζεμένοι....
Έχει 48ωρη απεργία οπότε θα είναι ο κόσμος μαζεμένος από το πρωί εκεί. Καλά έκανες και πόσταρες,θα σε περιμένουμε στο κέντρο Τρίτη και Τετάρτη |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς. Είναι προδιαγεγραμένο
|
|
|||
|
|||
Αραγε τι θα πούμε στα παιδιά μας όταν μας ρωτίσουν κάποτε.... "κι εσύ ρε μπαμπά...τη ##### έκανες για να τους εμποδίσεις....!!!"
|
|
|||
|
|||
Κανένας δεν είναι τόσο θαρραλέος να γελάσει, μπροστά σ' ένα ξεσηκωμένο πλήθος. . . λαό. . . πες το όπως θες.
Απλά αυτοί έχουν την τεχνική του φιδιού. Κουλουριάζονται και επιτίθενται. . . ενώ εμείς, (υπάρχουν κι εξαιρέσεις), σκεφτόμαστε τα περασμένα μεγαλεία και σβήνουμε το φως πριν κοιμηθούμε. |
|
|||
|
|||
Και εσύ πιστεύεις τώρα οτι θα τους εμποδίσεις
|
|
|||
|
|||
Να μηνσου πω οτι αισθάνονται μια ηδονική κ@υλ@ που μας βλέπουν να ελπίζουμε οτι θα τους σταματήσουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά αδερφέ μου με ενοχλει πάραπολύ ο "ωχαδερφισμός σε κάποιους σαν και σένα που σκευτονται "σαν εσένα"....!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χαιρετάτε άλλους μοτοσυκλετιστές στον δρόμο; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 06-11-2010 10:28 |
Οδηγός επιβίωσης για μοτοσυκλετιστές. | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 03-05-2009 15:58 |