|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μάθε μια τέχνη .........
Πάει ένα ζευγάρι σε ένα καινούριο σπίτι και την επόμενη μέρα λέει η γυναίκα στον άντρα:
- "Άντρα μου, χάλασε η πόρτα και θέλω να την φτιάξεις." Κι ο άντρας λέει: - "Γιατί τι είμαι εγώ, μαραγκός;" Την δεύτερη μέρα λέει πάλι η γυναίκα στον άντρα: - "Άντρα μου, χάλασε η βρύση και θέλω να την φτιάξεις." Και ο άντρας λέει: - "Γιατί τι είμαι εγώ, υδραυλικός;" Την τρίτη μέρα έρχεται ο άντρας και τα βρίσκει όλα φτιαγμένα,και ρωτάει: - "Τι έγινε εδώ, ποιος ήρθε και τα έφτιαξε όλα αυτά;" Και η γυναίκα του λέει: - "Ήρθε ο γείτονας και μου είπε ότι αν θέλω να μου τα φτιάξει ή θα κάνουμε έρωτα ή θα του φτιάξω μια τούρτα." Και ο άντρας λέει: - "Και εσύ φυσικά διάλεξες την τούρτα!" Η γυναίκα: - "Γιατί εγώ τι είμαι, ζαχαροπλάστης;" |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μάθε μια τέχνη .........
|
|||
|
|||
Last edited by EOD-K9; 25-11-2009 at 10:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όταν η τέχνη συναντά τον Θρύλο! | Alext | Πολιτισμός | 3 | 04-10-2009 19:47 |
Όταν η τέχνη με την άμμο, προκαλεί κλάμα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 1 | 03-10-2009 13:53 |
μια παγκόσμια έρευνα | Alext | Χιούμορ | 4 | 03-06-2009 16:42 |
μια ιστοριουλα | Alext | Διάφορα | 5 | 03-06-2009 16:19 |
Μάθε τι σημαίνει τ' όνομά σου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 14 | 21-05-2009 15:30 |