|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...ΑΕΚ....σπίτι σου!!! Όμορφαντρες μου...τα καραβάνια για Αθήνα
Ο επόμενος....sorry ρε Κωστή
αλλο με κρεμμύδι, αλλο χωρίς μουσταρδα, αλλο με απ´ολα.... Καλύτερα έτσι....το περσινό δεν ξεχνιέται εύκολα τα καραβάνια ετοιμάζονται....ερυθρόλευκοι...την Φιλαδέλφεια κ τα ματιά σας... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...ΑΕΚ....σπίτι σου!!! Όμορφαντρες μου...τα καραβάνια γ
Γιουχου.....γιαχος
Ωραίο κορακι.....ούτε ο γαμβρος τέτοιο πεναλτυ φέτος Καλη συνέχεια στον μπαοκ..... |
|
|||
|
|||
Γκολ και.......κάγκελο!!!
τα λόγια είναι περιττά... Όσο για το σμπρωξιμο....μιλάς για θεσσαλονικιωτικη ομάδα ....και ξεχνάς πολλά στο ενδιάμεσο.... Η σφυριχτρα στήριζε κ σφυρίζει μέχρι Λαμία...απο κει και πάνω την διοικούν οι ΑΛΛΟΙ...δεν νομίζω να χρειάζεσαι κ ονοματα ευχαριστώ για τις ευχαριστίες!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι πράγματι άξιον απορίας να σχολιάζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν στις 11 το βράδυ βλέπαμε ρεάλ -μπαρτσα (πιστεύω βεβαια ότι το συγκεκριμένο ποστ είναι για πειράγματα .αν είναι έτσι κ έτσι είναι είμαστε ωραίοι )
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΥΓ. Παντως τους φιλους μας τα ΜΠΑΟΚια τους περιμενουμε με λαχταρα!... Χαχαχα! Φιλαρακια θα ερθετε κονβοι με τις ΜΠΕΜΠΕΣ?... Να σας περιμενω με τον Δαναο και τον Ντινοπουλο στα διοδια στις Αφιδνες να σας "πλοηγησουμε" στα "δυσκολα κομματια" της Αθηνας και του Πειραια?... Η Θρυλαρα σας περιμενει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lepanto Είναι πράγματι άξιον απορίας να σχολιάζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν στις 11 το βράδυ βλέπαμε ρεάλ -μπαρτσα (πιστεύω βεβαια ότι το συγκεκριμένο ποστ είναι για πειράγματα .αν είναι έτσι κ έτσι είναι είμαστε ωραίοι ) Ασε δε το σχολιασμο του Αγγλαρα σχολιαστη (λογω απεργιας των Ελληνων δημοσιογραφων) ... Παραδειγμα προς αποφυγη ... Ακου εκει να εχει αποψη, παντα ορθη και επι της ουσιας, και να την εκφραζει κιολας ο μπαγασας! Μακρια απο εμας που θελουμε καφρους οπαδους και οχι φιλαθλους με ποδοσφαιρικη, αθλητικη και γενικοτερη παιδεια ... ΥΓ. Παντως τους φιλους μας τα ΜΠΑΟΚια τους περιμενουμε με λαχταρα!... Χαχαχα! Φιλαρακια θα ερθετε κονβοι με τις ΜΠΕΜΠΕΣ?... Να σας περιμενω με τον Δαναο και τον Ντινοπουλο στα διοδια στις Αφιδνες να σας "πλοηγησουμε" στα "δυσκολα κομματια" της Αθηνας και του Πειραια?... Η Θρυλαρα σας περιμενει! Αν περάσετε απο την Πανιωναρα |
|
|||
|
|||
Ελα,δες λιγο να χαλαρωσεις κι εσυ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχει κανεις το βιντεο με τα γκολ εκεινου του αγωνα προχειρο?... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άνοιξε... ο δρόμος για πίστα στην Πάτρα | antonis1150GSA | Διάφορα | 28 | 15-05-2011 00:58 |
Ποιοί έπαιρναν τα επιδόματα και γιατί ;;; | stefosd | Ελλάδα | 16 | 02-05-2011 22:50 |
Ο Δρόμος για τον Άδη....... | Xanthi | Αυτοκίνητο | 21 | 18-01-2011 21:33 |
Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας. | vasilisvlahakis | Διάφορα | 20 | 22-09-2010 23:55 |
Πειραματική επίστρωση επουλώνει αυτόματα τις γρατζουνιές στα οχήματα. | Arkas | Διάφορα | 7 | 21-03-2009 18:09 |