|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΠΟΥΦΑΝ - ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ BMW...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ... ΜΠΟΥΦΑΝ COLORI (TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ) ME AIRBAG ΜΟΝΤΕΛΟ 2003 MEDIUM ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ...... ΜΠΟΥΦΑΝ BERING ADT FREE WAY ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ (ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ)..... ΜΕΓΕΘΟΣ XL MONO 190 ΕΥΡΩ! ΜΠΟΥΦΑΝ FRANK THOΜAS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ LADY M ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ................100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ...... ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ACERBIS (M) 50 ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BIKE IN ACTION (Μ) 60 ΕΥΡΩ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ - ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ...!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΠΟΥΦΑΝ - ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
Καλοπουλητα να ειναι!!
|
|
||||
|
||||
Στελάρα, καλοπούλητα ....
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα φιλε!!!αλλα.....απο τωρα.....παντοφλα????---ΑΣΧΕΤΟ----ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟ
|
|
|||
|
|||
Να υποθέσω ότι το 2003 ήσουν midium και σήμερα XL????
|
|
|||
|
|||
έχει μια αδυναμία το κοπέλι |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα και με το καλό τα νέα..
|
|
|||
|
|||
ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ.......
|
|
|||
|
|||
Με το καλο
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα κρίμα που δεν είναι στο μεγεθός μου γιατί θα ήμουν ενδιαφερόμενος...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ CMJ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! | george1968 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 10 | 20-05-2009 13:41 |