|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΙΚΝΙΚ ΣΤΑ ΟΡΗ
Σαββατο βραδυ χτυπαει τηλ yns "θα ερθεις αυριο για μια ηπια χωματινη μπας και ξεστραβωθεις και μαθεις να οδηγεις στο χωνα?".
Τινα του πω?"μαλιστα δασκαλε!μεσα!"τι να κανα και σπιτι μονος! -"ωραια 9 Γρηγορη!!"και το κλεινει. ειδα κανα δυο επεισοδια του long way round ,πορωθηκα ετοιμασα πραγματα και φαγητο μιας και θα καναμε πικνικ!!ετοιμος για αυριο λεω και την επεσα για υπνο!! το πρωι συναντηθηκαμε στο γνωστο μερος.ο yns , o hector ο Τακης και ο Αντωνης! ονειρο βλεπω η ο Νικος φοραει παντελονι!χαλασε ο κοσμος!! Αντωνη μηπως ξεχασες το κρανος σου!!! Μας επιασε και βροχη στο δρομο για Οροπεδιο οποτε ετοιμαστηκαν τα αγορια εβαλαν τα αδιαβροχα τους και ξαναξεκινησαμε. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΙΚΝΙΚ ΣΤΑ ΟΡΗ
τον Τάκη νυστικό τον αφήσατε έμαθα αχ αυτά τα ντολμαδάκια
|
|
|||
|
|||
Τον χασαμε το Νικο παιδια!μολις ειδε καμερα αρχισε να περνει ποζες λες και ηταν στο next top καγκουρες!!
Καποια στιγμη φτασαμε και στην Κασταμονιτσα και αρχισε το μαθημα!!! -μαθημα 1ο στριβουμε με τα ποδια! -μαθημα 2ο κοιτας εκει που θες να πας!!μην κοιτας τις κοτρονες!! -μαθημα 3ο γκαζι γκαζι και παλι γκαζι!! "μαλιστα sensei Niko!! -"μη λες μαλιστα και οδηγα!!!" εκανα το σταυρο μου και φυγαμε!! Σαν τη γιαγια Καμπορομανωλενα ειναι αυτος!! τελευταια φορα που τα ειδα καθαρα!! ο Αντωνης λαδωνει την αλυσιδα του VSTROM!! |
|
|||
|
|||
Μηνά δώσε φώτος διψάμε
|
|
|||
|
|||
Αυτος πρωτος!?τη βαψαμε!αυτος νομιζει οτι ειναι ο Μανιατης!!
Αμα το εχεις!οδηγαει στο χωμα λες και ειναι στην πολυθρονα!! Συγγνωμη μπορουμε να κατσουμε να ξεκουραστουμε και λιγο?ε ωραιε μηχανοβιε? -καλα να πιουμε και κανα καφε ειπε ο yns. την πεσαμε σε να δεντρο απο κατω στην σκια και χτυπησα μια φραπα!! καφε ειπα εγω ο Νικος εβγαλε τις ρακες!!μετα την ειδα εγω Ορφανος!! εγω και ο Αντωνης. και δυο μιτατα οτι πρεπει να παω να την πεσω! επιτελους Οροπεδιο τελος οι χωματοδρομοι αλλα υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο!! ευχαριστω Δασκαλε που με πηρες μαζι σου!! |
|
|||
|
|||
Δώσε κιάλες Μηνούλη μα δεν έχεις τα παιδάκια σου τώρα
|
|
|||
|
|||
Μη μου πείτε πως πήγατε και Καθαρό; Και Σελάκανο;
Last edited by Markas; 17-04-2011 at 22:18. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εισαι ρε π@@@τη μου gps απο μονο σου τελικα...
|
|
|||
|
|||
λερωθηκες?
στο βαθος η ιεραπετρα ε, ωραιος δεν ειμαι!? αντε ρε! μην βαρατε ρε!! προλαβες και εκατσες?θα σε φτιαξω εγω!! πικνικ ειπαμε οχι να στεσουμε ####!!! ετσι δεν βγαζει ο Ευτυχης? τελειωνε να φαμε ρε? εκει κατω θα παμε? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 14:20 |
ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-04-2010 13:48 |
ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 17-02-2010 11:56 |
ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!!! | PortoLeone | Διάφορα | 19 | 09-05-2009 00:14 |
ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ | danaos | Χιούμορ | 15 | 06-03-2009 13:22 |