|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τόση αναισθησία πια...? Τι να πω...
Σήμερα - νωρίτερα το απόγευμα - γυρνώντας από τη δουλεία μου, έτυχε να γίνω μάρτυρας του εξής συμβάντος... και να βοηθήσω με τον τρόπο μου!!
Βρίσκομαι λοιπόν με τη μπέμπα στη Λ.Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισσιά στο ύψος του Φάρου Ψυχικού ! Με έχει πιάσει το φανάρι, αυτό ακριβώς πριν το υπόγειο τούνελ... Είμαι αρκετά πίσω, ανάμεσα από αυτοκίνητα καθώς μπροστά μου βρίσκονται καμιά 15αριά μηχανές (μικρές / μεγάλες)!! Ανάβει το πράσινο, ξεκινούν οι μηχανές εξαφανίζονται και ενώ πλησιάζω στο φαναρι διαπιστώνω ότι λίγο μετά το φανάρι και πριν την είσοδο στο τούνελ, τα αυτοκίνητα της δεξιάς λωρίδας κάνουν ελαφρύ ελιγμό αριστερά προκειμένου να αποφύγουν εμπόδιο... Φτάνοντας πλέον στο σημείο διαπιστώνω ότι το εμπόδιο είναι μια μηχανή σταματημένη στο πλάι κι ένα ζευγάρι συνάδελφων μηχανόβιων (αγορι-κορίτσι) οι οποίοι φάνταζαν απελπισμένοι... Παρατηρώ τα 2 κράνη στο πεζοδρόμιο και τρομάζω... Η μηχανή ήταν ένα Suzuki ή Kawasaki street σχεδόν καινουριο... Κόβω ταχύτητα... ανοίγω κράνος και ρωτάω τον πιτσιρικά... "Είστε καλά?" "Καλά είμαστε... Σώσε με σε παρακαλώ μου λέει... σταμάτα αν μπορείς.." Κάνω δεξιά αμέσως και σταματάω ακριβώς μπροστά του... Αφού κατέβηκα απ´ τη μηχανή και πήγα κοντά του ρωτάω για να μάθω τι έγινε... "Μου έκαναν κάτι στο service... έσφιξαν πολύ τη μανέτα του εμπρός φρένου.." και κάτι με την τρόμπα μου είπε... δεν το συγκράτησα... "και μου μπλόκαρε το φρένο και παρολίγο να πέσουμε"... "Και πως μπορώ να φανώ χρήσιμος?"... του είπα!! "Είμαι εδώ και πόση ώρα εδώ και δε λέει να σταματήσει κανείς... Ένα κατσαβίδι ίσιο θέλω για να ξεβιδώσω λίγο τη μανέτα και να ξε-μπλοκαρει ώστε να μπορέσω να φύγω..." Αμέσως του δίνω ένα κατσαβίδι απ´το σετάκι που κουβαλάω πάντα, έκανε τη δουλειά του και αφού με ευχαρίστησε 15 φορές εκείνος και η κοπέλα του αποχώρησαν... Μαζεψα κι εγώ τα εργαλεία μου κι έφυγα κι εγώ... Είναι δυνατόν να υπάρχει τόόόόσο αναισθητος κόσμος (και απευθύνομαι ειδικά στους μηχανόβιους) που να βλέπει μια μηχανή και 2 αναβατες σε αυτή την κατάσταση και να προσπερνούν αδιάφοροι??? Έλεος ρε παιδιά... έλεος !!! Το γεγονός αρχικά με λυπεί ενω ταυτόχρονα με κάνει έξω φρενών!!! Τι λέτε κι εσείς βρε παιδιά...?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τόση αναισθησία πια...? Τι να πω...
Έχουν αλλάξει οι εποχές Κωστή....δυστυχώς
καλά έκανες και σταμάτησες... απο την άλλη όμως,και έτσι όπως έχουμε καταντήσει,σου μπαίνουν και ψύλλοι στα αυτιά τέλος καλό όλα καλά |
|
|||
|
|||
κριμα ,ουτε ενας
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ ρε φιλαράκι... αλλά ήταν σε άπλετο φως ημέρας... μέσα στην κίνηση... και μιλάμε για ένα ζευγαρι συμπαθέστατων - και απελπισμένων - πιτσιρικάδων...
|
|
|||
|
|||
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ!!! |
|
|||
|
|||
Απαράδεκτη κατάσταση.Εχουμε γίνει τόσο φιλοτομαριστές και συμφεροντολόγοι που πλέον δεν με εκπλήσει τίποτα.Εγώ πάντως βοηθάω πάντα και κάποιες φορές τόσο πολύ που βρίσκομαι και εκτεθειμένος.Το βράδυ τουλάχιστον κοιμάμαι και ροχαλίζω με ήσυχη την συνείδηση μου.Α στα διάλα πιά.ΤΟΜΑΡΙΑ.Συγνώμη για το υβρεολόγιο αλλά πραγματικά συγχύστηκα.
|
|
|||
|
|||
Κώστα υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που δεν θέλουν να μπλέξουν και λίγοι που θα σε βοηθήσουν, τι σε παραξενεύει?
Είσαι μειοψηφία αλλά εσύ σταμάτησες και αυτό τα λέει όλα. |
|
|||
|
|||
μοσχαρια καταντικαμε...
|
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι από Κέρκυρα και θα σταματούσα σίγουρα σε μια τέτοια σκηνη..
αν ήμουν όμως στην Αθήνα δεν ξέρω.."οι ρυθμοί είναι άλλοι", "ο χώρος είναι λίγος" πιθανότατα να έκανα το ίδιο όμως.. |
|
|||
|
|||
Εχω χρειαστεί και εχω δωσει αρκετες φορες βοηθεια...... προσωπικά το θεωρω αυτονόητο...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 04:02 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Πρέπει να σας πω ένα γειά... | jpapagelis | Καλώς ήλθατε | 23 | 29-01-2009 00:44 |