|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και πολυ αντεξα...
Δυστυχως η συμβιωση μου μ ενα σκουτερ δεν αντεξε και πολυ.
Απο την 5η ημερα αρχισα να βραζω μεσα μου. Προσπαθουσα να συνηθισω την ιδεα οτι για τα επομενα 3-4 χρονια θα καθομαι σε πολυθρονα και απο την αριστερη μανετα δεν θ αλλαζω ταχυτητες αλλα θα παταω φρενο...! Δεν μπορεσα να τα συνηθισω και τα δυο και ετσι πριν απο δυο μερες το κατα τ αλλα πανεμορφο αυτο σκουτερ αλλαξε χερια. Γιατι πραγματικα το Sym gts300i ειναι ενα πανεμορφο και βολικο μηχανακι. Μακαρι να μπορουσα να το ειχα για 2ο, αλλα δεν γινεται. Φυσικα δεν εμεινα απο μηχανη, απλα εκανα ανταλλαγη. Επειδη λεφτα δεν υπηρχαν για κατι παραπανω, οι τρεις επιλογες που ειχα για on-off ηταν ενα Africa του 2002 και κατω, ενα BMW F650GS του 2002 και κατω ή ενα Suzuki V-Strom DL650 του 2004 και κατω. Προτιμησα λοιπον ενα Suzuki V-Strom DL650 του 2004 με 63000χλμ. Αξιοπιστο,τιμιο μηχανακι και σε πολυ καλη κατασταση. Ας την βγαλω μ αυτο για 3-4 χρονια και βλεπουμε. Σιγουρα ομως δεν θα πνιγομαι μεσα μου. Τωρα για το αν πηγαινει χωμα; Σιγουρα δεν πηγαινει οπως το GS, αλλα ακομα περισσοτερο οπως το ΚΤΜ. Με μερικες προσθηκες (καρινα βασικα το πρωτο πραγμα που θελει και 2-3 ακομα πραγματακια), μια απλη βολτα στο βουνο θα την κανει. Αυτο ομως ειναι το τελευταιο που με νοιαζει αυτη την στιγμη, οπως ηρθαν τα πραγματα. Θα μου πεις γιατι εδωσες το ΚΤΜ; Παιδια, μην το ψαχνετε. Η π@π@ρι@ εγινε και πισω δεν γυριζει. Κοιταμε μπροστα. Σιγουρα ομως 4,8λιτρα/100χλμ το ΚΤΜ δεν τα εκαιγε. Μια φωτογραφια απο την μηχανη, χωρις να ειναι αυτη. Ειναι ομως το ιδιο μηχανακι. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και πολυ αντεξα...
Ηλία καλούς δρόμους να έχεις.
...και να ξέρεις οτι τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία!!! |
|
|||
|
|||
Ηλία όταν έχεις το μικρόβιο μέσα σου...δύσκολα το βγάζεις.....
Ειδικά όταν μιλάμε για το μυκρόβιο του μοτοσυκλετισμού....η θεραπεία του δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα Καλοτάξιδο τρελέ...πολύ καλό μηχανάκι! |
|
|||
|
|||
Η αισιοδοξία σου είναι εμφανή από τα γραφόμενα σου...θα τα καταφέρεις.
Καλούς δρόμους με τη νέα μηχανή σου Οι εναλλαγές ομορφαίνουν τη ζωή μας...αρκεί να ερχοντέ και καλά. |
|
|||
|
|||
Ηλια μαζι σου οτι και να ναι ρε φιλε!!!
Εσυ ξερεις.... Τωρα τουλαχιστον αμα στη βιδωνει καμμια κυριακη καβαλας και βουρ στο βουνο!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω παιδια.
Και επειδη καποτε ελεγα οτι το vstrom δεν παει βουνο, θα το κανω εγω με το ζορι να παει ρε...! Δυο-τρια πραγματα αλλωστε θελει για να παει καλα: Δηλαδη... |
|
|||
|
|||
τουλαχιστον μαθενουμε απο τα λαθη μας....να σε καλα φιλε..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τουλαχιστον για την ωρα. |
|
|||
|
|||
μακαρι να σου πανε ολα καλα κ ερθουν πισω...η να αποκτησεις ακομα καλυτερα μηχανακια...η εμπειρια παρθηκε...κ θα μπορεις να το μεταφερεις κ σε αλλους....
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδι φίλε μου. Άν θέλεις τη γνώμη μου να μην επενδύσεις ούτε 10 Ευρώ επάνω της.. Θα σε βγάλει παντού ασπροπρόσωπο.
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος Ναπολέων |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |
η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 20:06 |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 16:21 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 19:22 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 18:14 |