|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλουνται βασεις για προβολακια Ρ1200adventure
Πωλουνται οι παρακατω βασεις για μαμα προβολακια R1200 Adventure--ειναι μεταχειρισμενες και επειδη αρχισαν να ανοιγουν--τις επισκευασα και τις ενισχυσα αλλα λογω ψωρας εβαλα καινουριες.......
τιμουλα 30 γιουραιους!!!καινουρια κανουν 50.... ελεγα να τα κρατησω για καβα..αλλα....δεν μπορω να στοκαρω οποιος ενδιαφερεται.... εδω ειμαι...!!! pm ,τηλεφωνο,μνμ... αν βρεθει και κανενα καλο παιδι....μπορει να τισ χαρισω,,,,,,αλλα που καλο παιδι στις μερες μας???? Last edited by vasorfa; 26-08-2010 at 20:08. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλουνται βασεις για προβολακια Ρ1200adventure
γιατί ρε φιλαράκι, μόνο εσύ είσαι το καλό παιδί ?????
εμείς που ουρήσαμε ???? στο πηγάδι ???? νομίζω ότι μου ταιριάζουν σε μια πατεντούλα που σκέφτομαι.... θα σε προτιμήσω αμα την επιστροφή μου στη πρωτεύουσα... |
|
|||
|
|||
Ξέρω ένα καλό παιδί που του έχεις δώσει ήδη αρκετά...
Καλοπούλητα φίλε !!! |
|
|||
|
|||
Με το καλό Βασίλη,
ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις... |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητες......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικά το καλό παιδί βρέθηκε οι βάσεις ΔΕΝ ειναι πλεον διαθέσιμες παρακαλώ ρίχτε τα λουκέτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πως τα καταφερες παλι, και εκανες... παραθεση, σε δικο σου ποστ , δεν μπορω να καταλαβω !!! |
|
||||
|
||||
Πανταχού παρών, είναι ο μπαγάσας ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Kατασκευη βασεων για προβολακια | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 49 | 15-10-2011 21:08 |
Λαμπες xenon για προβολακια adv 09 | NIKOS PAPADOPOULOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 28-01-2010 17:10 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |
Πωλουνται πραγματα για BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 16-06-2009 10:14 |