|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σερρες - London..
Στις 15 τα μεσανυχτα ξεκιναμε για Λονδινο με τις κουκλες μας
Η παρεα αποτελειτε απο ενα Adventure ενα RT και ενα FJR..αφθονο γελιο και γεματοι ορεξη να γυρισουμε τη μιση Ευρωπη. Η διαδρομη θα ειναι στο περιπου Βενετια-Ινσμπουργκ-Αμστερνταμ-Λονδινο.. Την επιστροφη δεν τη θυμαμαι καλα..Γαλλια-Ελβετια και επιστροφη Βενετια αν δεν κανω λαθος.. Η διαρκεια του ταξιδιου θα ειναι 15 μερες με αρκετες διανυκτερευσεις Οταν γυρισουμε με το καλο θα εχει εννοειτε πλουσιο οπτικοακουστικο υλικο για την παρεα μας. Τα λεμεε... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σερρες - London..
Με το καλό Μάριε !
Καλά χιλιόμετρα και καλά να περάσετε !!! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Με το καλό Μάριε ... καλά χιλιόμετρα κ με ασφάλεια ...
|
|||
|
|||
Με το καλό καλά να περάσετε Μάριε καλούς δρόμους . |
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι παιδια,
θα ταξιδεψω νοερα μαζι σας... |
|
|||
|
|||
Μπράβο Μάριε υπέροχο ταξίδι!
Περιμένω με αγωνία λοιπόν να γυρίσεις και να μας αναπτύξεις το δικό σου οδοιπορικό με λεπτομέρειες και φωτογραφίες, μιας και είναι μες στις επιλογές μου το συγκεκριμένο ταξίδι για του χρόνου πρώτα ο Θεός! Με το καλό να επιστρέψετε και να περάσετε τέλεια! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ..ορεξη και διαθεση υπαρχει σιγουρα γιατι εχω να παω διακοπες απο το 2002!!!και εχω πηξει απιστευτα!!
|
|
|||
|
|||
ΦΑΤΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΟ INSBRUCK ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΚΕΠΗ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΣΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.
ΥΓ. Τι έγινε βρε παιδί μου φέτος η Μεγ. Βρετανία έχει την τιμητική της. Πολλά ταξίδια προς τα εκεί. |
|
|