|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται HP2 enduro
Πωλείται το εικονιζόμενο Hp2 enduro με 67000 χιλιόμετρα
Έχει πάρα πολλά extra και η τιμή του με όλα τα extra είναι 14000 ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρω Ζάντες woodys wheel works 21/18 Ζάντες 17/17 (motard kit) Αμορτισέρ White Power Competition Μπροστινά retuned from Chris Hockey (certified Marzocchi engineer) Σετ Πλαϊνές βάσεις (stainless steel) & Zega PRO 31/38LT από την Touratech Odyssey μπαταρία Βάση σταντ Woodys Wheel Works Led flash και led πίσω φανάρι Παρακαλώ πολύ δεν θα ήθελα σχόλια στην αγγελία και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με pm. Ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται HP2 enduro
Τι να σου πω ρε φίλε! Ωραίος είσαι! Τρίτο ποστάρισμα μετά από 5 μήνες, και τα τρία για πώληση, και δε θες και σχόλια..... πολύ πιθανόν να μην το γνωρίζεις κιόλας, τα σχόλια κρατούν μιά αγγελία στην "επικαιρότητα"
Βάλτην καλύτερα σε σάιτ αγγελιών, εκεί δεν έχει σχόλια.... Α! και καλοπούλητη! |
|
|||
|
|||
Επειδή τυχαίνει τα τελευταία 20 χρόνια να ασχολούμαι με την πληροφορική πίστεψε με ότι ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί ένα forum, για αυτό προσπάθησε φίλε μου να συγκρατήσεις τον ειρμό των >5100 μηνυμάτων σου και άσε την αγγελία μου να χαθεί στα άδυτα του forum...
Ευχαριστώ και πάλι Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω φτάσει τόσα;!
Οτι θες αγαπητέ μου, κακώς ασχολήθηκα! Δεν το αξίζεις καν ειρωνευόμενος.... |
|
|||
|
|||
Συγγνώμη ενοχλώ αλλα θα μπορούσες να μας πείς και τί μοντέλο είναι?
πότε η πρώτη άδεια κυκλοφορίας? και πόσα χέρια έχει αλλάξει? επίσης με ενδιαφέρει αν η τιμή που έχεις ειναι διαπραγματέυσιμη, επίσης, τι ειναι το PM |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mesimvrias ωραίο και δυνατό μοτόρι....... |
|
|||
|
|||
Δλδ να πάρουμε το παλικάρι τηλέφωνο πριν το απόγευμα νομίζω μπήκα στο προφίλ του και δεν εχει πολλα πολλα στοιχεία...τι να κάνω? |
|
|||
|
|||
Επισης αν μπορεις σήκωσε κα΄μια φωτογραφία ακόμα.
η πινακίδα κυκλοφορείας εχει ξεθωριάσει σορυ ισως σε κούρασα αλλα ασχολούμε με αγροτικα και δεν κατεχω απο αυτα... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
Είναι μοντέλο 2006 και είναι πρώτο χέρι. Το pm είναι προσωπικό μήνυμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τιμή ειναι συζητήσημη ή όχι?(δεν ενδιαφέρομαι για εμενα αλλα για ενα φίλο...σκραπα και αυτό στα ιντερνετ...) αν η τιμή ειναι συζητησιμη,στειλε μου καμπποιο τηλ.να τοθ το δωσω, ευχαριστω |
|
|