|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Midland BT2 - Twin Set
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,
Πωλείται σετ Midland BT2. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ κι είναι σε άψογη κατάσταση. Όλα είναι μέσα στις ζελατίνες τους, εκτός από τις 2 μονάδες και τον φορτιστή που έχουν ανοιχτεί για να ελεχθεί ότι φορτίζουν σωστά. Τιμή: 200,00 Επικοινωνία μέσω pm ή στο 6944870608 Παράδοση χέρι με χέρι εντός Αττικής ή αποστολή με Courier ή ΕΛΤΑ με έξοδα αποστολής του αγοραστή (σε περίπτωση αποστολής εκτός Αττικής απαιτείται καταβολή του πόσου σε τραπεζικό λογαριασμό) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Midland BT2 - Twin Set
Καλή Ευκαιρία θα το πω στα παιδιά στον αυριανό μας καφέ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εχεις πμ
Sent from my Nexus S using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Αν δεν ευδοκιμήσει με τον manolis ενημέρωσε με. Την θέλω εγώ άμεσα!
|
|
|||
|
|||
Την χάσαμε την ΒΤ πατριώτες...
|
|
|||
|
|||
Δεν ειχα εγώ καμια επικοινωνία ακομα πάντως...
Μπορει να μην την ειδε ακομα το παλικαρι |
|
|||
|
|||
Εαν δεν προχωρισει με καποιο απο τα παραπανω παιδια βαλε με και εμενα στην σειρα αναμονης....
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, manolis σόρρυ που δεν σου απάντησα αλλά όλη την εβδομάδα έπiξα και δεν μπήκα στο φόρουμ.
Το midland πουλήθηκε σε συμφορουμίτη από τη Λάρισα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου σε χρόνο dt από τη στιγμή που έβαλα την αγγελία Φώτη σου εύχομαι να χαρείς τα ταξίδια που θα κάνεις με το Midland |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, manolis σόρρυ που δεν σου απάντησα αλλά όλη την εβδομάδα έπiξα και δεν μπήκα στο φόρουμ.
Το midland πουλήθηκε σε συμφορουμίτη από τη Λάρισα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου σε χρόνο dt από τη στιγμή που έβαλα την αγγελία Φώτη σου εύχομαι να χαρείς τα ταξίδια που θα κάνεις με το Midland |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Midland pmr | N.GS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 0 | 28-10-2011 14:37 |
Midland BT2 - Twin Set !! | CPretenteriS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 18 | 19-10-2011 16:34 |
Midland BT Next ??? | solist7 | Κράνη | 10 | 14-07-2011 23:44 |
Εφαρμογή Midland bt2 | eolos | Κράνη | 36 | 14-05-2011 19:38 |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Midland BT2 twin | platon | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 22-09-2010 10:35 |