|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλες forum-καβαλες
Γεια και χαρα σε ολους του φιλους της μοτοσυκλετας!
Κ γω εδω αν και οχι BMW rider (VStrom 650........αλλα φανταζεσται γιατι ξεκιναω απο το forum) Καλα χιλιομετρα στις σελες μας marioman |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλες forum-καβαλες
Kαλώς τον , πάντα όρθιος...................
|
|
||||
|
||||
Αγαπητέ Μάριε,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum ... Kαλή διαμονή, καλά χιλιόμετρα κ πάντα "όρθιος" !!!! Απόσπασμα:
....μήπως γιατί σ' αρέσει ο τρόπος που σκεπτόμαστε ;;;;; ....μήπως γιατί έχουμε χιούμορ ;;;;; ....μήπως γιατί είμαστε "καλά παιδιά" ;;;; . . . . . . . . . . . . ή μήπως θα έχουμε κεράσματα για ....... τα καλορίζικα ;;;;;;; .
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες στην παρεα μας...
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Μάριε στην παρέα μας!
Κατά την γνώμη μου, έπραξες όπως θα έπρεπε να πράξει κάθε σώφρον υποψήφιος αγοραστής μοτό. Μπήκες πρώτα στο forum, αποκρυσταλλώνεις άποψη και καταλήγεις σε μια ώριμη αγορά. Πέρα όμως από τις μοτοσυκλετιστικές απόψεις και γνώμες που θα βρεις εδώ, αυτό που μας διαφοροποιεί από άλλα συναφή forums είναι η μεγάλη μας αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε, η αγάπη μας για τα ταξίδια και τις εκδρομές αλλά το κυριώτερο η μεγάλη μας παρέα! Καλά χιλιόμετρα λοιπόν και περιμένουμε να γνωριστούμε σε μια από τις προσεχείς μας συναντήσεις! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Μάριε στην παρέα μας!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Μάριε !!
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Μάριε στην παρέα μας!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλος τον παντα ορθιος!!!!
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους (αλλά και αυτούς που θα ακολουθήσουν) πολύ!
Μακράν το θερμότερο καλοσόρισμα απο οποιοδήποτε forum κι αν εχω κάνει registration! Bravo παιδιά! ...ε και ναι.....θέλω να πουλήσω το Vstromάκι μου και να μάθω για τα gs με τελικό στόχο να πάρω κ γω το "χρήσμα" και να συν-ταξιδέψουμε σε μέρη μακρινά κ απόκριμνα.... Χαιρετισμούς ΜΜ Last edited by marioman; 17-06-2009 at 00:07. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και εγώ στο GS Forum !!!!! | branakos | Καλώς ήλθατε | 24 | 21-07-2009 01:43 |
Καινούριος στο GS Forum | Blackstaf | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 04:58 |
Νέος στο forum | benojoChios | Καλώς ήλθατε | 19 | 04-05-2009 01:39 |
Καλες αποκριες! | Mammoth | Καλώς ήλθατε | 14 | 15-04-2009 21:45 |
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ;;;;;; Καλό μήνα GS Forum !!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 18 | 01-04-2009 21:24 |