|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Mπάνιο με αμόλυβδη
Εφτασα , λοιπον, πριν απο ενα μηνα και κατι... στο Βολο. Ο προορισμος ηταν το Πηλιο. Αφου εκανα την απαραιτητη σταση για φαγητο και καφε (μεσα σε αφορητη καλοκαιριατικη ζεστη) λεω στη γυναικα μου οτι θα παω να φουλαρω τη μηχανη για να συνεχισουμε για Πηλιο.
Παω σε ενα βενζιναδικο, οπου εκεινη την ωρα ηταν 2 γυναικες βαρδια. Πιανει η μια τη μανικα και αρχιζει να γεμιζει το ρεζερβουαρ, πιανοντας ομως την κουβεντα με τη φιλη της. Το τεποζιτο ειναι σχεδον αδειο... η υπαλληλος ισα που παταει τη μανικα με αποτελεσμα η βενζινη να τρεχει πολυ αργα και το αποτελεσμα ειναι να περιμενω μεσ τη ζεστη να γεμισει το ρεζερβουαρ ή να τελειωσουν την κουβεντα τα κοριτσια. Μετα απο καποιο σημειο και αφου βαρεθηκα να κοιταζω το στομιο της μανικας ( η υπαλληλος ουτε που να κοιταξει τη μανικα , ειχε πιασει κουβεντα βλεπετε) , γυρναω το βλεμμα μου προς το Πηλιο και χαζευω προς την Πορταρια. Σε καποια φαση και αφου βαρεθηκα , λεω, τι στο καλο ακομα να γεμισει και γυρναω το βλεμμα μου προς το ρεζερβουαρ. Οποτε και βλεπω τη βενζινη να εχει ξεχειλησει, το τεποζιτο εξωτερικα να κανει μπανιο, την αμολυνδη να τρεχει πανω στο ζεστο boxer και την υπαλληλος να συνεχιζει την κουβεντα πιανοντας την μανικα. Π Α Ν Ι Κ Ο Σ Βαζω μια φωνη σε αυτην αφηνει τη μανικα κατεβαινω απο τη μηχανη και περνω ενα κουβα που εχει εκει παρα διπλα και ριχνω λιγο νερο στη μηχανη. Ευτυχως, δεν ειχαμε αλλα... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mπάνιο με αμόλυβδη
Θα μου επιτρέψετε να γίνω για λίγο ntinopoulos . . .
. . . . . . . . . Πλήρωσες; ή πήδηξες; |
|
|||
|
|||
Συνήθως αυτές οι αντλίες έχουν αισθητήρα και όταν φτάνει μέχρι πάνω η βενζίνα σταματούν αυτόματα !
|
|
|||
|
|||
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά..... ε?
|
|
|||
|
|||
νομίζω ότι όσο πατάει ο χρήστης τη μανέτα της αντλίας ο αισθητήρας δεν δουλεύει....όταν "κλειδώνουν" τη μανέτα και ρέει το καύσιμο μόνο του, τότε και μόνο τότε δουλεύει ο αισθητήρας διακοπής της ροής...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1) Εχω βαλει , αν θυμαμαι καλα, γυρω στα 17 λιτρα, \ παντως η σουμα ηταν 27 ευρω Βγαζω και της δινω 25 ευρω για δυο λογους. Και δεν ειχα 2ευρω(δεν ηθελα να χαλασω 50) και προφανως δε πηγα με στραγγισμενο το ρεζερβουαρ Και μου λεει η τρελη... μου χρωστατε 2 ευρω. 2ο σοκ (μετα τη βενζινη) 2) ... αφου γλιτωσε το βρισιμο (και αυτη και η φιλη της) μου λεει... το ιδιο επαθε και ενα μηχανακι ακομα πριν απο λιγο. μαλλον εχει προβλημα ο αισθητηρας της μανικα και δε σκαει οταν φουλαρει και τη περιμενε της απανταω. Να γινουμε π...να εδω, για να λεμε μετα ... ατυχημα; |
|
|||
|
|||
Λάθος, ο αισθητήρας για να μην δουλέψει, πρέπει είτε να έχει βλάβη, είτε η ροή να είναι υπερβολικά χαμηλή....
|
|
|||
|
|||
Τι να τις πείς
|
|
|||
|
|||
εγραψες ψηλε!!
|
|
|||
|
|||
Αν δεν δουλεύει ο αισθητήρας, σε όλες τις συνθήκες, είναι χαλασμένος.
Κανόνας απαράβατος: όταν βάζουμε καύσιμα, κατεβαίνουμε ΠΑΝΤΑ από το μηχανάκι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοκολάτα Χυμός στη Ζάκυνθο παρέα με ???? | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 41 | 20-08-2011 07:49 |
Θα το εφαρμόζαμε και μεις, αλλά... δεν φτάνουν οι πέτρες!!!!! | yannis | Κόσμος | 2 | 17-08-2010 18:42 |
Ξενοδοχείο με κόστος διανυκτέρευσης μόλις 3 ευρώ! | gsmaniac | Κόσμος | 16 | 13-08-2010 00:36 |
Η θερμότερη χρονιά όλων των εποχών θα είναι το 2010 | skippybi | Περιβάλλον | 7 | 06-04-2010 10:36 |
Αίγιο-Καλάβρυτα με μόλις 10χλμ άσφαλτο!!! | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 05-02-2010 23:21 |