|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βουρτσισμα δοντιων...
Ρε παιδια, σε μια συζητηση με φιλο μου, περι... δοντιων , μας δημιουργηθηκε μια απλη απορια :
Πριν βγουν στο εμποριο οι οδοντοκρεμες και ολα τα συναφη... πως επλεναν/βουρτσιζαν τα δοντια τους τα παλια χρονια; Χρησιμοποιουσαν τι;;;;; Γιατι σιγουρα, καπως θα τα επλεναν. (δεν εξεταζω την συχνοτητα, αλλα το πως!!!) Υ.Γ Απαντησεις του στυλ.... "δεν τα επλεναν " δεν γινονται... δεκτες !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βουρτσισμα δοντιων...
Θες να πεις ότι μιλάγατε για βούρτσες με το φίλο σου;;;
|
|
|||
|
|||
με το δαχτυλο και αλατι και πολυ τριψιμο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα πρωτο link, (για την.. "ορεξη"! ) και θα ακολουθησουν και αλλα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πάντως τις δικές μας ανέσεις σίγουρα δεν είχαν !
|
|
|||
|
|||
Από ότι έχω ακούσει με αλάτι όπως λέει και ο Χρήστος πιο πάνω . |
|
|||
|
|||
...εισαι παλιοπαιδο !!! Αυτο εχω να πω ...
Απλο μου ακουγεται! Σιγουρα ομως σταματαει το αιμα, γιατι μικρος, οταν αλλαζα τα... δοντακια μου , αλατονερο μου εδιναν . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πολυ ωραιες αυτες οι πληροφοριες φιλε !!! Ομως κατι, πιο εφικτο, για να μπορουμε να το φτιαχνουμε μονοι μας υπαρχει;;; Γιατι, οπλες ζωων και τα συναφη... ειναι κομματακι δυσκολο !!! |
|
|||
|
|||
Aυτη η συζητηση εγινε με αφορμη το ποσταρισμα αλλου φιλου σχετικα με τα μικροβια, και μεσα σε ολα αυτα αναφερονταν και στα δοντια, αλλα και στο ποσο κακο κανουμε, εξολοθρευοντας με τις χημικες οδοντοπαστες και τα χρησιμα για την στοματικη μας υγεια μας μικροβια!!!
Αυτο ηταν η αφορμη και εκανα την ερωτηση. Υπαρχει καποιο ευκολο φυσικο "προιον", που να μπορουμε ευκολα να φτιαχνουμε μονοι μας για την καλυτερη υγεια των δοντιων μας; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε πραγματικό γεγονός!! | zervas | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 23-08-2009 13:17 |
Εξτρεμιστικές δηλώσεις ρατσισμού ή σωστές αποφάσεις από ένα οργανωμένο κράτος ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 47 | 02-08-2009 11:24 |