|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αλλαγη απο λατινικα σε ελληνικα?
καλημερα και χρονια πολλα στην παρεα! μολις πριν απο καμμια εβδομαδα αγορασα το zumo 550 απο εναν συμφορουμιτη, το οποιο φοραει τον χαρτη της ελλαδος και τον europe NT, ομως ειναι στα λατινικα! και ρωταω εγω τωρα, μπορω να αλλαξω τον χαρτη της ελλαδος να βαλω τον ελληνικο, και ο ευρωπαικος να ειναι στα λατινικα? πρεπει να απευθυνθω στην garmin, η το κανω και μονος?
και κατι αλλο επειδη δεν εχω καταλαβει,διαβαζω καποια θεματα και αναφερονται στον χαρτη (αναβαση)? τι ακριβως εχει αυτος ο χαρτης? τον εχω εγω η πρεπει να πλερω εξτρα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αλλαγη απο λατινικα σε ελληνικα?
ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εχει δικιο ο φιλος!!!!! πηρα και σκορδιλη και μου ειπε οτι δεν υποστιριζει η συγκεκριμενη συσκευη!!! πικρα!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή λαδακι/φιλτρο σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 05-01-2013 12:04 |
...αλλαγή τακάκια φρένων πίσω τροχού σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 03-01-2013 02:58 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
...προετοιμασία για αλλαγη λαστιχα σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 3 | 29-04-2010 22:38 |