|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σε αναζητηση αναρτησεων.
Καλημερα συναδελφοι...
Οπως λεει ο τιτλος, για το 1100 μου. Καθε προταση δεκτη και συζητησιμη. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε αναζητηση αναρτησεων.
Πήγαινε να κανείς σέρβις στα παλιά και βάλε ελατηρια hyper pro
οικονομικά και όμορφα |
|
|||
|
|||
Τα ελατήρια δε παθαίνουν τίποτε για τουλάχιστον 100.000 - 150.000 χιλιόμετρα. Αυτο άλλωστε μπορείς να το τσεκάρεις αν σου μετρήσουν τα κιλά που σηκώνουν σήμερα τα δικά σου.
Από εκει και περα εγώ έβαλα ένα κομπλε μπροστά από 1150 με 7.000κμ (80€ απο eBay) μια που δεν παίρνει επισκευή και επισκευασα το πίσω βάζοντας και ενα πίσω ελατήριο απο 1150 ίσα ίσα για ομοιομορφία στο χρώμα (αν και έβγαζε 1 κιλό λιγότερο απο το δικό μου). Άποψή μου είναι ότι δεν αξίζει για μια μηχανή 15ετίασ, που με δυσκολία πουλιέται 2000€, να δίνει κανείς μια περιουσία για να την βελτιώνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για να καταλάβω........οταν βαζεις καινουργια αναρτηση ειναι γιατι θες να "βελτιωσεις" την μηχανη σου.....??????
η το κανεις γιατι εχει τοσα χρονια πανω τις και πρεπει παντα να ειναι αψογη λειτουργικά ωστε να μην σε τσακίσει πουθενα ......... και δεν μιλαω μονο για την αναρτηση........ |
|
|||
|
|||
Η προσωπικη μου αποψη για το 1100 ειναι οτι η μηχανη αυτη δεν παιζει ρολο που ειναι 15ετιας, ειναι οτι αντεχει πολλα χλμ ακομα, δεν θελω να την πουλησω, δεν σπαει δεν χαλαει, και πιστευω ακραδαντα οτι αν αξιζει κατι η μηχανη αυτη ειναι ΜΟΝΟ η αναβαθμηση των αναρτησεων.
Σημειωστε δε, οτι δεν μου περισσευουν, απλα με καινουριο ball joint που θα μπει και αναρτησεις θα ειναι τρενο. 2000 δεν εχουν οι αναρτησεις. Οι πιο φθξνες καινουριες παρεπιπτωντος ειναι οι touratech οσο περιεργο και αν ακουγεται. Βεβαια αν δεν βρω μεταχειρο δεν ξερω τι θα κανω. Η πισω ειναι επισκευασμενη απο εμενα απλα επειδη ειναι χομπυ η μηχανη θελω ομοιομορφια.... Last edited by staikosn1; 10-05-2013 at 18:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σωστά κελάηδησε το πουλί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χριστός Ανέστη εν Χριστώ σδελφέ Στέργιε, με ενδιαφέρει η πρότασή σου, έχουμε κάποιο αντίστοιχο θέμα να κοιτάξω ώστε να έχω άποψη κ για τιμές αλλά κ για οδηγική συμπεριφορά; Απόσπασμα:
Χριστός Ανέστη κ σε εσένα παιδί της Μητέρας εκκλησίας Θεολόγε. Τι φοράς στο "κτήνος" ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που είπα είναι ότι μπορείς να τις φέρεις στην αρχική τους σχεδόν κατάσταση με ελάχιστα χρήματα. Αν τώρα βαλεις touratech, hyperpro ή ότι άλλο υπάρχει και δώσεις κανένα χιλιάρικο ναι είναι βελτίωση και είναι στην κρίση (και τσέπη) του καθενός να το κάνει ή όχι. Εγω την προσωπική μου γνώμη είπα, ότι οι μανίσιες με καλύπτουν. Τώρα. Στην πίσω ναι. Να κανείς μια επισκευή και να βαλεις after market. Στην μπροστά; Ούτε οι έμποροι δε σου συστήνουν να βαλεις καινούριο ελατήριο σε παλιο σώμα. (τουλάχιστον εμένα στο kshock αυτο μου είπαν). Γιαυτό έδωσα την επιλογη της σχεδον καινούριας μαμά ανάρτησης απο 1150. Σε αυτήν στη συνέχεια ίσως θα ήταν καλύτερο να βαλεις ελατήριο, πάρα στη δίκια σου. |
|
|