|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συγχρονισμός κυλίνδρων στο σπίτι!
Για να μην πηγαίνω σε συνεργείο για συγχρονισμό και για να τσεκάρω μόνος μου λόγω θέματος κατανάλωσης όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα έχω αγοράσει 2 κενόμετρα και τον κανω μόνος μου!
για όποιον ενδιαφέρετε συνολικό κόστος 20Ε!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συγχρονισμός κυλίνδρων στο σπίτι!
τα 20 ευρω ειναι η αγορα του μηχανηματος ?
|
|
|||
|
|||
αγορά 2 κενομέτρων, 3 μέτρων ελαστικού σωλήνα και 2 σετ βιζουλάκια για να μπέι το λάστιχο και αν θές και ταινία τεφλόν.
|
|
|||
|
|||
εχεις καμια φωτο?
|
|
|||
|
|||
οχι δεν έχω βγάλει αλλά είναι απλά κενόμετρα, δεν θα δείς κατι διαφορετικό. βλέπεις τι βελόνες των οργάνων και ρυθμίζει την μηχανή έτσι ώστε και οι δύο βελόνες να είναι μαζί (ίδια υποπίεση)
|
|
|||
|
|||
Φίλε με ενδιαφέρει η όλη διαδικασία, έψαξα κάποτε για κενόμετρα αλλά δεν μου βγήκε τότε, για πες από που τα πήρες με λεπτομέρειες φ λάστιχων και κλίμακα κενού των ρολογιών..
Κάνε και κανα φωτορομάντζο συγχρονισμού να πάρουμε τα φώτα σου... |
|
|||
|
|||
Εσύ τα έχεις χρησιμοποιήσει;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κενόμετρο : κλιμακος 0-(-1) bar λάστιχο πάχους 6 χιλ και εσωτερικής διαμέτρου 3 χιλιοστών (μπορείς να το αγοράσεις απο μαγαζιά με είδη ενυδρείου ή απο τον Λαμπριανίδη στον πειραιά) και χρειάζεσαι βιζουλάκια (ΖΟΝΑΣ πειραιάς) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε φίλε, βάλε μια φωτογραφία. Με το τσιγκέλι στα τραβάμε |
|
|||
|
|||
Ορίστε και δύο φώτο του κενόμετρου.
Last edited by dimalx; 29-03-2011 at 22:07. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγχρονισμός κυλίνδρων | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-03-2011 15:14 |
Διαδηλωτές στο σπίτι του Σημίτη | gsmaniac | Επικαιρότητα | 31 | 04-03-2011 18:55 |
Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του | arsy | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 18:50 |
Εσύ τι ώρα γυρίζεις στο σπίτι; | adventure | Ανέκδοτα | 36 | 16-12-2010 01:39 |
BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 14:27 |