|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κρήτη: Μοτοκάμπινγκ στο Αστρίτσι, 28-30 Σεπτέμβρη 2012
Οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους το γνωρίζετε ήδη, απλά θα βάλω και την "επίσημη" πρόσκληση!
Χανιωτάκια, κάντε τα κουμάντα σας και δείτε τι μπορεί να οργανώσετε και να συνδυάσετε για εκείνη την ημερομηνία. Ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ. θέλοντας να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι που πέρασε και στα πλαίσια του θεσμού "MOTOCAMPING ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ." που κάθε χρόνο οργανώνει, καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, στις 28-29-30 Σεπτεμβρίου (τελευταίο Σαββατοκύριακο) στην περιοχή "Κάτω Βρύση" του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό Αστρίτσι, για το 2ο MOTOCAMPING ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.. - Είσοδος ελεύθερη, καλή καρδιά - Μουσική θα έχει live το Σάββατο, μάλλον έντεχνο και Κρητικά, μόλις ξέρω θα ενημερώσω εδώ. - Θα έχουμε εντουροβόλτα το Σάββατο το μεσημεράκι ίσως και μια ασφάλτινη βόλτα για τα μεγάλα. Πληροφορίες θα αναρτώνται και εδώ. Το μέρος είναι απίθανο, μια ρεματιά με πλατάνια, νερά ιδανικό για κάμπινγκ. Ενδεχομένως να έχει ψύχρα το βράδυ... Το απόγευμα/βράδυ θα ψήνουμε σουβλάκια (σε τιμή κόστους) και θα έχουμε και μπύρες. Όποιος από τα φιλαράκια εντός ή εκτός νομού θέλει να έρθει μπορεί να επικοινωνήσει και μαζί μου για λεπτομέρειες. Θα χαρώ πολύ να σας δω έστω για μια μπυρίτσα το Σάββατο. Last edited by yns; 18-09-2012 at 13:20. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κρήτη: Μοτοκάμπινγκ στο Αστρίτσι, 28-30 Σεπτέμβρη 2012
Καλά να περάσετε Γιάννη
|
|
|||
|
|||
Για καμπινγκ ειναι δυσκολο , αλλα μια μπυρα θα την πιουμε
|
|
|||
|
|||
χε χε χε χε χε .....................!
|
|
|||
|
|||
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Όπως και να έχει, εγώ θα είμαι πάντως μέσα! Last edited by Markas; 18-09-2012 at 16:57. |
|
|||
|
|||
Κάποιες λεπτομέρειες για όσους θέλουν να έρθουν:
Ζωντανή μουσική το Σάββατο: - Έντεχνη: Σταύρος Βασιλειάδης (κιθάρα, τραγούδι) και Γιώργος Βασιλάκης (μπουζούκι, τραγούδι) μαζί με μία έκπληξη όπως μας είπαν. - Παραδοσιακή: Τάσος Μπαγουράκης με το σχήμα του. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση δωροεπιταγές που αγόρασε ο Σύλλογος από διάφορα καταστήματα με είδη μοτοσυκλέτας καθώς και δώρα που πρόσφεραν τα καταστήματα. Και, εννοείται, θα γίνει και η εντουροβολτα για τους χωμάτινους.. Οι προβλέψεις για τον καιρό είναι καλές! http://www.weather.gr/gr/gr/kairos_Astritsion_14659.aspx Αν έχετε και φατσοβιβλίο θα βρείτε την εκδήλωση εδώ.. |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε κοπέλια περιμένουμε φώτο!
|
|
|||
|
|||
Γκαρντασια.... καλα να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε ετσι οπως εσεις ξερετε συντεκνοι, εγω εχω ####.
|
|
|||
|
|||
Καλό ανταμωμα να καμετε!!!!!!!!!!!
|
Tags |
κάμπινγκ ηράκλειο κρήτη |
|
|