|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επανέρχονται οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές
Συνεχίζουν τις δράσεις τους οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές με μοτοπορείες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως λένε στην ανακοίνωση τους οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές, πραγματοποιούν την εν λόγω πορεία, προκειμένου να αφυπνίσουν τους πολίτες πέρα από κομματικές σημαίες, αυτή τη φορά με αφορμή «το βομβαρδισμό των νέων χαρατσιών». Για να σας δω... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επανέρχονται οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές
CKK, είμαι εκτός Ελλάδος και δεν μπορώ να σε συνοδεύσω αυτή τη φορά.....
|
|
|||
|
|||
Λυπάμαι αλλά δεν σε μετέχω σε πανυγυράκια.Αν θέλω βόλτα πάω στην παραλία.
|
|
|||
|
|||
bmw και αγανακτισμένοι,,,, κάπου δεν ταιριάζει
|
|
|||
|
|||
bmw πληρωτέο σε δόσεις και αγανακτισμένοι ταιριάζει ????
|
|
|||
|
|||
γιατι φιλε μου;;;; εμενα μου γινε ο π@!$@#$ να για να τη παρω... και εδω που φτασαμε τη κραταω με νυχια και με δοντια....
Η αγανακτιση απεναντι στο υπαρχον καθεστως που ζουμε στη χωρα μας δε κοιταει πορτοφολια..... |
|
|||
|
|||
παντως στις πρωτες πορειες το καλοκαιρι ενα σωρο bmw ηταν εκτος απο τη δικια μου και hayabusha και ducati και απόλα τα καλα.... μια busa δηλαδη ειναι πολυ φτηνοτερη;;;; ειναι της οχημα της εργατικης ταξης;;;
|
|
|||
|
|||
Γιατί;
Επειδή είναι ακριβές; Ένα Vara καινούριο κάνει 13 χιλιαρικάκια, φθηνό είναι; Αν πάρεις ένα GS μεταχείρω στα 10-11, είσαι πιο λεφτάς; Άσε που έχει και πιο φθηνά σέρβις...... Πλάκα, πλάκα μπορεί να φαίνεται "κάπως" να καβαλάς GS και να παραπονιέσαι για τα χαράτσια, αλλά σάμπως δεν πληγήκαμε όλοι μας από τούτη την ιστορία; Ή μήπως με το κούρεμα - κουτσούρεμα μισθών και εισοδημάτων , βγαίνουν πιο εύκολα οι δόσεις; Το θέμα είναι άλλο. Θα υπάρχει αίτημα στη μοτοπορεία; Τι θα ζητάμε περιπλανόμενοι στις γειτονιες; Γιατί όπου κι αν παραβρέθηκα τον περασμένο Ιούνιο, μόνο πανώ για τους "κλέφτες" έβλεπα..... Να υπήρχαν αιτήματα του στυλ: "καταργήστε φόρους καυσίμων", "καταργείστε τέλη κυκλοφορίας" κλπ, αλλιώς μένουμε και κλείνουμε τους δρόμους μέχρι να λυγίσουν τα σίδερα, θα πήγαινα κι εγώ!!!! |
|
|||
|
|||
Καλά ντε μη βαράτε όλοι μαζί. Απορία εκφράζω............
Και σαν σκέψη καλό είναι να κατέβετε σε πορεία. Μπορεί να συγκινηθούν και οι Γερμανοί φίλοι μας. Εάν δούν αγανακτισμένους την Ελίτ της μοτοπαρέας .....Μέσα και εγώ πάντως με το αξιόπιστο που με άφησε απο μπαταρία σήμερα........................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νάπο μου, σού απαντάνε… αξιόπιστα. Τίμησέ μας αυτή τη φορά. Μπορεί να έχεις να λες στα εγγόνια σου, ότι συμμετείχες και συ στην αγανακτισμένη διαμαρτυρία. Και μετά θα πάμε για καφέ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι ορισμοί του καλού μοτοσικλετιστή: | adventure | Διάφορα | 18 | 31-08-2011 19:58 |
Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 07-06-2010 01:07 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας μέρος Γ...... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 09-08-2009 13:33 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας ,Mέρος β....... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 02-08-2009 14:13 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας , μέρος Α..!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 25-07-2009 16:39 |