|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσοχή στα δίευρα
Κάτι που διαβάσαμε και θέλουμε να το μοιραστούμε 01/09/2012 19:48 #783478
Τούρκοι τουρίστες φέρνουν ποσότητες λιρών που τις "πασάρουν" για δίευρα. Τουρκικά κέρματα γέμισαν την Ελλάδα και όχι μόνο! Ελέγξτε τα κέρματά σας! Προσοχή! τα 2€ σας = 0,40€ Η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη «Νέα Τουρκική Λίρα» (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό. Κοιτάζοντας το νέο θα συνειδητοποιήσετε ότι μοιάζει ύποπτα με το κέρμα των 2 ευρώ. Αν συγκρίνουμε αυτά τα δύο κομμάτια, βρίσκουμε ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί του 2, υπάρχει το 1 Αυτό το κομμάτι της τουρκικής λίρας είναι μια έξυπνη παραχάραξη του κέρματος των δύο ευρώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στα δίευρα
έχω ήδη τσιμπήσει 2 τμχ.
προσοχή παιδιά, και ειδικά στα διόδια,όπου τσίμπησα το 1ο ... μέσα στο "γνωστό" μασουρολουκάνικο, που μας δίνουν την απόδειξη με τα ψιλά-ρέστα, την ώρα που οι κάφροι από πίσω κορνάρουν, και εμείς προσπαθούμε να ξαναβάλουμε τα γάντια |
|
|||
|
|||
Έχει γεμίσει όλη η Ευρώπη.
Και κανείς δεν μιλάει..................... |
|
|||
|
|||
Και τί τα έκανες;
Last edited by Δήμος; 05-09-2012 at 15:30. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τα θαυμάζω, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά οι "γείτονές" μας
|
|
|||
|
|||
Μπορεις να τα "σπρωξεις" σε περιπτερο...
Στην τελικη τα χρηματα συμβολικα ειναι, αμα μοιαζει με 2ευρο, τοτε ειναι 2ευρο... Εμενα μου εχει τυχει κερμα μισης Ιταλικης λιρετας και αυτο εκανα, οπως το πηρα το εδωσα! 0,5 λιρετας= 0,20 € |
|
|||
|
|||
Δεν εγινε τώρα ειναι πολύ καιρός τώρα, ξεχωρίζουν αμέσως λόγω βάρους και τενεκεδενιας αίσθησης!!!!
|
|
|||
|
|||
Εχω κι εγώ ένα, θα το βάλω την Πρωτοχρονιά στην πίτα, λίρα δεν είναι;
|
|
|