|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SHOEI GT AIR
καθως βρισκομαι στη διαδικασια αναζητησης νεου κρανους και μετα τη συμβιωση με ενα ARAI ASTRO R ,λεω να δοκιμασω ξανα ενα shoei,ειναι ενα νεο κρανος,αν εχει προλαβει καποιος να το παρει θα με ενδιεφερε καποια γνωμη,και κατι αλλο που ειδα ,στην ελλαδα ερχετε με micro ratcet system ,στην αμερικη ειναι με το γνωστο double d ring,γιατι τετοια διαφορα στα standars ??
SHOEI GT-AIR εδω ειδα το double d ring |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SHOEI GT AIR
Πακετο παντως το double D, αν και λενε οτι ειναι το πιο ασφαλες, εγω αν εβλεπα κρανος με τετοιο κουμπωμα το απερριπτα εξ´αρχης... Πολυ ωραιο παντως το συγκεκριμενο κρανος..
|
|
|||
|
|||
Το κρανακι τα σπαει,δεν το συζηταμε.Το γιατι στο Αμερικα εχει double d ring και στην ευρωπη το αλλο κουμπωμα δεν το ξερω.Παντως υπαρχει και μαγαζι στην Αγγλια που το πουλαει και με double d ring....
Shoei GT Air - Journey TC5 - FREE UK DELIVERY |
|
|||
|
|||
Μετά από οπτική επαφή με το SHOEI Neotec είδα ότι και αυτό δεν έχει D-Ring!!!
Εγώ πάντως θα έπερνα μόνο με D-Ring!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
+1200
Το Double D κατ'εμέ είναι must |
|
|||
|
|||
Double D ring μονο...
ειναι πολυ πιο ασφαλες...και δεν ειναι κανενας κοπος να το δεσεις...!!! |
|
|||
|
|||
Σωστά!
|
|
|||
|
|||
αντιθαμβωτικη ζελατινα, η οχι?
|
|
|||
|
|||
Χρησιμοποιώ κράνος με Double D ring κ είναι το
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ κλείσιμο για το κράνος. Ολα τα υπόλοιπα έτυχε σε εμένα ή φίλους να έχουν ξεκουμπωθεί. Να τονίσω πως δεν πιστεύω ότι το δικό μου είναι το καλύτερο (ότι κ αν είναι αυτό). Νίκο θα κάνω 2-3 παρατηρήσεις χωρίς να παρεξηγηθώ. Φοβερός σχεδιασμός, καλή ποιότητα βαφής, πολλοί κ μεγάλοι αεραγωγοί (βασικό για εμάς με ζελατίνα). -Το SHOEI GT AIR δεν το είδα στις μετρήσεις της SHARP κ πιθανόν να είναι λογικό γιατί είναι ολοκαίνουργιο. Απλά μου αρέσει να έχω μέτρο σύγκρισης κ σε δοκιμές. -Τα 1400 γρ για κορυφαίο κράνος τα θεωρώ ΠΟΛΛΑ κ εγώ κ το καραφλό κεφάλι μου. -Από τι υλικό είναι φτιαγμένο κ τι ημερομηνία λήξης έχει; -Ζελατίνα πόσα χιλιοστά κ είναι άθραυστη; -490-580 ευρώ (ανάλογα με την έκδοση) τα θεωρώ ΠΟΛΛΑ για το συγκεκριμένο κράνος. |
|
|