|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αγορές απο Ευρωπαικές χώρες
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τα μέλη του φορουμ αν τελικά ειναι πιο συμφέρουσες οι αγορές εξοπλισμου απο Ευρωπαικές χώρες Π.χ. Γερμανιά που απο όσο γνωρίζω έχει και χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ...Ευχάριστω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορές απο Ευρωπαικές χώρες
απλα,υπολογιζεις την τιμη του εκάστοτε προιοντος,προσθετεις τα...μεταφορικα,και αποφασιζεις αν σε συμφερει η οχι.....
γενικοτερα για αγορες αοο εξωτερικο(ευρωπηπαντα) καλο ειναι η διαφορα να ειναι της ταξεως του 10% και ανω!! |
|
|||
|
|||
Σε πολλες περιπτωσεις ναι... εχω παρει κρανος arai απέξω 140 ευρω φθηνοτερα.... εχω παρει μπουφαν απο fc-moto σε τιμη ξεφτιλα..... εχω παρει απο γνωστο τρελο ξεστοκαρισμα του louis.de εντουρο κρανος.... για φιλαρακι dainses gator απο ιταλια 150 ευρω φθηνοτερα απο ελλαδα...μποτες αγορασα απο ελλαδα σε σουπερ τιμη μιας και μου κατσε η προσφορα..... δεν εχω βρει turatech προιοντα σε πιο καλη τιμη στο εξωτερικο , οποτε μακαν ... ολα ειναι σχετικα... οπως ειπε και ο vasorfa στοχευεις σε αυτο που θελεις να παρεις βρισκεις τη χαμηλοτερη τιμη στην ελλαδα και αποφασιζεις... για μικροδιαφορες δεν αξιζει ειδικα αν δεν εχεις δοκιμασει το προιον.... αν δε σου κανει θα τα πληρωσεις σε μεταφορικα μπρος πισω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφέρει δραματικά στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Το ψάχνεις βέβαια πριν.
Μοναδικό μειονέκτημα, η μανούρα σε περίπτωση που θες να το επιστρέψεις για τον οποιοδήποτε λόγο. Μέγεθος, ποιότητα κλπ. |
|
|||
|
|||
Γενικα ολα αυτα τα χρονια που ασκω το σπορ του online shopping μπορω να πω οτι εχω βγει κερδισμενος αρκετα... και για ανατλακτικα και αξεσουαρ
|
|
|||
|
|||
Εγώ ότι έχω πάρει από έξω (και για εμένα και για την μηχανή) έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Γενικά συμφέρει αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή γιατί κατά καιρούς βγάζουν προσφορές.Πάντως μην απορίπτεις και την ελληνική αγορά γιατί σε μερικές περιπτώσεις είναι καλυτερα όπως αναφέρθηκε προηγουμένως
|
|
|||
|
|||
μεγάλη κουβέντα...
απλά να ξέρουμε οτι δεν είναι μόνο η τιμή πώλησης αλλά και πολλά άλλα Δεν μπορεί να αποδυναμώνεται τόσο πολύ η Ελληνική αγορά για μικρές διαφορές στην τιμή . Μιλώντας (σε αυτό το ποστ) σαν έμπορος,Ο χαμένος αρχικά είναι ο Έλληνας έμπορος, και στη συνέχεια ο Έλληνας καταναλωτής.. και δεν μιλάμε για τις παλιές εποχές όπου δεν υπήρχε το νετ.. ξερω υπερβολικές περιπτώσεις όπου για 5-10 ευρώ κόσμος ψωνίζει απο έξω..συνέχεια , και μέτα έρχονται και ζητούν καλύτερες τιμές στα πάντα και δώρα σε πίτες,εκδηλώσεις κλπ Οι τιμές μας (σαν κλάδος , στα σωστά καταστήματα) είναι αρκετά έως παρα πολύ ανταγωνιστικές αν τις δείς σαν καθαρή τιμή.. Λεπτομέριες σε κατ ιδίαν συζητήσεις μόνο , και θα δείτε οτι δεν έχω καθόλου άδικο..και ξαναλέω, δεν μιλάω μόνο για μένα,αλλά και για άλλους συναδέλφους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλικα παντα και ειμαι ανοιχτος σε οποιο σχολιο η κουβεντα θες να κανουμε γυρω απο το θεμα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 17:15 |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 12:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |