|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Aδύναμος κρίκος
Κάντε ένα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ: 1- Συμμετέχεις σε αγώνα δρόμου και προσπερνάς τον δεύτερο. Σε τι θέση βρίσκεσαι? Απάντηση: Εάν είπες πρώτος, είναι εντελώς λάθος. Προσπέρασες τον δεύτερο και πήρες την θέση του, άρα είσαι δεύτερος. 2- Προσπερνάς τον τελευταίο, σε τι θέση βρίσκεσαι? Απάντηση: Εάν είπες προτελευταίος είσαι πάλι λάθος. Για σκέψου και λίγο πού και πού. Πώς μπορείς να προσπεράσεις τον τελευταίο? Εάν είσαι πίσω του, τότε είσαι εσύ ο τελευταίος. Μήπως είσαι εσύ ο αδύναμος κρίκος? 3- Πάρε 1000. πρόσθεσε 40. Πρόσθεσε και άλλα 1000. συν 30. και 1000. συν 20. συν 1000. και τελικά άλλα 10. Πιο είναι το σύνολο? Απάντηση: 5.000? Πάλι λάθος, το σωστό είναι 4.100. Πάρε ένα καλό κομπιουτεράκι. 4- Ο πατέρας της Μαρίας έχει πέντε κόρες: Α- Την Σάσα Β- Την Σέσε Γ- Την Σούσου Δ- Την Σίσι Ε- Την ???? Ερώτηση: πoιο είναι το όνομα της πέμπτης κόρης? Τι είπες? Σόσο??? Πάλι λάθος. Η πέμπτη κόρη λέγεται Μαρία, το είπαμε στην αρχή. Τελικά είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Aδύναμος κρίκος
Εγώ είμαι δυνατός κρίκος γιατί διάβασα πρώτα όλες τις απαντήσεις και μετά απάντησα στον εαυτό μου .
|
|
|||
|
|||
Σε όλα απήντησα λάθος.
Μήπως τελικά είμαι ο αδύναμος κρίκος; |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως απάντησα λάθος μόνο στην πρώτη ερώτηση αλλά και στα δύο σκέλη.
Κερδίζω κάτι παιδιά???? |
|
||||
|
||||
Κατάφερες κ μας νευρίασες .....
|
|||
|
|||
50 - 50....
Δηλαδή...χαζοφέρνω ή είμαι λίγο ξύπνιος;;;! Άντε βρες άκρη... |
|
|||
|
|||
Και εγώ μια απο τα ίδια...
Μάλιστα στο 3ο τα έβγαζα συνέχεια 5000, και πίστευα τόσο πολύ πως είχα δίκιο που έλεγα να το αφαιρέσω από το θέμα γιατί είναι λάθος!!! |
|
|||
|
|||
Να θέσω τότε και εγώ ένα ερώτημα;
Σε ένα λεωφορείο είναι 7 κορίτσια. Κάθε κορίτσι έχει 7 σάκους. Κάθε σάκος έχει 7 μεγάλες γάτες. Κάθε μεγάλη γάτα έχει 7 μικρά γατάκια. Κάθε γάτα έχει 4 πόδια. Ερώτηση: πόσα πόδια βρίσκονται στο λεωφορείο; Οέο!;! |
|
|||
|
|||
238 ???
|
|
|||
|
|||