|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντάπτορας
Η 1200GS (2008) έχει μια έξοδο σε τετράγωνο φις κάτω από τη μύτη της, στην αριστερή πλευρά.... πρέπει να είναι παροχή ρεύματος για GPS. Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μου πείτε που μπορώ να βρω έναν αντάπτορα για τη συγκεκριμένη παροχή προκειμένου να πάρω ρεύμα για...κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου...
Επίσης, αν γνωρίζετε (που γνωρίζετε...), η παροχή δίνει συνέχεια ρεύμα ή όσο είναι η μηχανή στο ΟΝ ???? |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αντάπτορας
Κωδικός:83300413585
και η bmw το ονομάζει ειδικό εργαλείο !!!!!! 11€ .... (ίσως και 20€, σε άλλο κατάστημα), με παραγγελία σε εξουσιοδοτημένο ! Ρεύμα, μόνο με ανοιχτό διακόπτη .... .
|
|||
|
|||
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.....
να ξαναρωτήσω για να σιγουρευτώ.... την "έξοδο" την έχω προεγκατηστεμένη, την είσοδο ψάχνω....το φισάκι δηλαδή που είναι ενσωματωμένο στο "ρεύμα" του GPS..... Αυτός λοιπόν είναι ο κωδικός ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είναι αυτή ...... Απόσπασμα:
Ο κωδικός, αντιπροσωπεύει ένα φις αρσενικό, που καταλήγει σε 3 καλώδια....(εσύ χρειάζεσαι τα 2) Απ' αυτά τα 2, παίρνεις ρεύμα, για GPS, κινητό τηλέφωνο κ.λ.π..... .
|
|||
|
|||
Κοστίζει 16 ευρώ και διακόπτει την παροχή 1 λεπτό αφού πας το κλειδί στο off. Πρόσεχε όμως τι θέλεις να συνδέσεις γιατί το ρευμα που δίνει είναι λίγο. Ίσα ίσα για ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν δέχεται μεγάλα φορτία. Για μεγαλύτερα - εώς 5Αμπέρ νομίζω - θα πάρεις ρευμα από την μαμίτσια πρίζα, με άλλο καλώδιο, πολύ πιο ακριβό. Και εδω διακόπτεται το ρευμα ομοίως. Τέλος αν θες πολλά Αμπέρ, τραβάς ξεχωριστη καλωδιωση απευθείας από την μπαταρία - με δική του ασφάλεια!! Εδώ δεν διακόπτεται η παροχή! Αυτά............
|
|
|