|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
APRILIA MANA GT 850
Πωλείται APRILIA MANA GT 850 σε υπεράριστη κατάσταση μοντέλο 11/2010 με 3893.Η μηχανή διαθέτει την πρωτοποριακή δυνατότητα οδήγησης σε αυτόματη(scooter)σειριακή με λεβιέ στο πόδι χωρίς συμπλέκτη και τέλος αλλαγή ταχυτήτων στο χέρι.Διαθέτει 7 ταχύτητες και έχει 3 χαρτογραφήσεις (sport,touring και rain)Επίσης έχει μαζί την γνήσια μπαγκαζιέρα με την βάση της στο χρώμα της μηχανης αξιάς 600€ Τιμή 6.000€ Τηλ:6944143889(Το δικό μου) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: APRILIA MANA GT 850
Γιαννη καλοπούλητη...
ξεχασες να γραψεις ότι έχει κ χειρόφρενο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός ο Χάρης,ευχαριστώ ,του αδερφού μου είναι και επειδή λόγω δουλειάς θα απουσιάσει εξωτερικό την δίνει
|
|
|||
|
|||
Εχω δει απο κοντα μανα... δεν παιζετε απο σχεδιασμό, μια κουκλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πράγματι είναι εξαιρετική μηχανή σε σχεδιασμό τεχνολογία και οδηγική συμπεριφορά....
|
|
|||
|
|||
Ξέχασα να πώ ότι έχει και ABS
|
|
|||
|
|||
Το αφεντικό τρελλάθηκε!
καλοπούλητη Γιάννη! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε Γιάννη
|
|
|||
|
|||
Τρελό μηχανάκι, το έχω οδηγήσει αρκετές φορές.. Και γρήγορο, και εύκολο, και αυτόματο, μου άρεσε πολυ.. Αν είχε τη ζελατινα του RT αυτο θα είχα.... δε μπορώ να σας πω τι κάνει σε κάτι GS και κάτι tdm απο φανάρι σε φανάρι...
καλοπουλητο φίλε μου. |
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα Mark , θα ηθελα να ρωτησω δυο-τρία πράγματα για την συγκεκριμενη μηχανη , επείδη ενδιαφέρομαι προσωπικά να την αγοράσω.
-Είναι καπου στην Αθήνα , ωστα να μπορέσω να την δω ? -Υπάρχει η δυνατότητα να πουληθεί με γραμμάτια , ή είναι οπωσδήποτε μετρητα ? Το τηλέφωνό μου είναι στην διάθεσή σου για οποιδήποτε διευκρίνηση . mail : autokio@ath.forthnet.gr Ευχαριστώ πολύ Γιώργος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Aprilia SRV 850 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 1 | 25-06-2012 06:47 |
διαφημιση aprilia | J-P-HELLAS | Αστεία Video | 10 | 14-02-2012 10:29 |
BMW VS APRILIA | J-P-HELLAS | Αστεία Video | 6 | 14-02-2012 10:26 |
MANA 850 GT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 8 | 31-10-2009 13:28 |
H mana mou eipe ... | Bedouin | Ταξίδια στο εξωτερικό | 37 | 11-09-2009 12:08 |