|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
CD player -R1200RT
Παιδιά ψάχνω εναλλακτική λύση για audio (CD player - FM radio+USB) για το RT ,οι γνώστες ας βοηθήσουν(το μαμά είναι πανάκριβο)...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: CD player -R1200RT
|
|
|||
|
|||
Μπήκε ένα Κλαριον με αδιάβροχο εξωτερικό χειριστήριο και είναι καταπληκτικό ,μέχρι τώρα όλα καλά.
Last edited by Albatros; 10-11-2009 at 18:06. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα μας πεις λεπτομέρειες ;;; Καμιά φωτό υπάρχει απ' τα χειριστήρια ;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νικόλα χωρίς να έχω διάθεση να σε στεναχωρήσω μα θα έπρεπε να πάρεις το μαμά και ας είναι ακριβό
Ξέρεις πως δεν μου αρέσει να πιάνομαι κορόιδο και πως πάντα βρίσκω λύσεις σε τέτοια θέματα Ε!! εδώ τη πάτησα δύο φορές και τελικά κατέληξα στο μαμά ΠΟΥ το ΠΛΗΡΩΣΑ πανάκριβα Ο λόγος είναι πως το μαμά είναι κατασκευασμένο να δουλεύει κάθετα, και όχι οριζόντια που δουλεύει το 99% των CD player. Όπου και με τους κραδασμούς από τον Boxer δημιουργείτε μεγαλύτερη ευαισθησία, με αποτέλεσμα να μου χαλάσουν και τα δύο, και μάλιστα να είναι καλά, το ένα pioneer και το άλλο Sony. Ελπίζω στο 1200 να βγει καλό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στο RT1200 κάθετα μπαίνει η συσκευή ;; Last edited by fidemporas; 11-11-2009 at 01:25. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Υπάρχουν βάσεις universal, για οποιοδήποτε ηχοσύστημα ;;; Ή θέλει πατέντα ;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στη καλωδίωση δεν έχουμε θέμα απλά καλώδια είναι και φίσες που μπορεί οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος να την κάνει. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
K1300GT vs R1200RT | Albatros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 02-11-2009 12:26 |
MP3 player σώζει σκιέρ | KostasGS | Επικαιρότητα | 3 | 29-12-2008 13:52 |